ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2020 | 22:30

Ατιτλο

Ειμαι 32 χρονών, κι ακόμα ψάχω να βρω τη δουλειά στην οποία θα κατασταλάξω.Νιωθω αποτυχημενη σε σχεση με αλλους γνωστους μου που έχουμε τις ίδιες δεξιοτητες.Ομως αναγνωρίζω το πρόβλημα μου, ΦΟΒΑΜΑΙ να αλλάξω δουλειά . Ορίστε το είπα, οχι απλά φοβαμαι, ειμαι κατατρομαγμενη. Τα ιντερβιου, καινουργιο περιβαλλον, να μην ξερω τι είδους αφεντικά και συναδελφους θα συναντησω. Ουφ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεις να πας σε εναν ψυχολογο να σε βοηθησει αν βλεπεις οτι ολο αυτο σε καθηλωνει.Ειναι να το παρεις αποφαση και να πεις εγω θα κανω μια αλλαγη,να τολμησεις,να πας για ενα ιντερβιου και οτι γινει βρε κοριτσι μου στην τελικη.Μπορει καπου να ειναι καλυτερα απο εκει που εισαι τωρα και ναι εννοω μισθο και εργασιακο περιβαλλον,ποτέ δεν ξερεις πως λειτουργει το καθε τι αν δεν το δοκιμασεις.Πιστευω οτι απλα σε τρομαζει η αλλαγη,να δοκιμασεις κατι εξω απο την πεπατημενη που εχεις συνηθισει.Ισως εισαι ανθρωπος της συνηθειας,θελω να πω δυσκολα να αλλαζεις εργασιακα περιβαλλοντα,πολλοι το εχουν αυτο,δεν ειναι κατι επομενως για να φρικαρεις.Αντιμετωπισε το ηρεμα.Στη δικη σου αποφαση ειναι ολα,οπως και να κανεις ενα βημα δοκιμαζοντας τι εστι ενας αλλος εργασιακος χωρος απο αυτος στον οποιο εχεις συνηθισει.Στο χερι σου.Και αν σε παρουν σε πηραν,αν δε σου αρεσει,κανεις παραιτηση και φευγεις,τι πιο απλο.Το να φρικαρεις και να κανεις σα να ηρθε η συντελεια του κοσμου,ολο αυτο δεν βοηθαει πρωτα απολα εσενα την ιδια,και να σκεφτεις καθαρα και να κανεις αυτο που θελεις στην τελικη.Οτι σου αρεσει και οτι θελεις και οπου νιωθεις οτι μπορεις να ανταπεξελθεις.
Scroll to top icon