ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2020 | 08:41

Ειναι λογικο;

Το αγορι μου (3 χρονων σχεση) επιμενει οτι οταν εισαι σε μια σχεση το κοριτσι ειναι διαφορετικο απο το αγορι σε θεματα οσο αφορα τα κλαμπ, τις εξοδους και τα μακρινα ταξιδια μονη με κοριτσοπαρεα. Οτι το αγορι μπορει να βγει πιο ευκολα απο τα κοριτσι επειδη τα κοριτσια γενικα ειναι πιο πολυ στοχος και μερικες φορες μπορει να υπαρχει και κινδυνος. Π.χ. συζηταει να παει διακοπες με τους φιλους του αλλα αυτουνου δεν του πολυ αρεσει αν παω καπου μακρια διακοπες μονη με τις φιλες μου και ειμαι σιγουρη υπαρχει πιθανοτητα να καταληξει σε μεγαλο τσακωμο. Ειναι λογικη η γνωμη που εχει για αυτην την διαφορα αγοριου-κοριτσιου σε μια σχεσγ;Δεν θελω να πω την γνωμη μου επειδη θελω πρωτα να ακουσω μερικες αλλες γνωμες απο οποιον διαβαζει αυτην την εξομολογηση. (Εκτιμω πολυ τις απαντησεις παιδια, να ειστε ολοι καλα!)
10
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο μου θυμισε μια φιλη μου. Ο γκομενος της δεν ηθελε να βγαινει αυτη ουτε να εχει φβ και παραμονη πρωτοχρονιας της ειπε να κατσει σπιτι μονη της ενω αυτος ηταν με φιλους...ωραια μυαλα!φυσικα και η φιλη μου δεν τον ακουσε και του ριξε σουτ..θα σου προτεινα να εξηγηθεις αλλιως θα εισαι ενα πολυ καλο κοροιδοπουλο!
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως η Πατριαρχία, ο μισογυνισμός και κάθε είδος εξαναγκασμού περνάει μέσω dna!!! Κορίτσια γαμώ το κέρατο μου ΞΥΠΝΗΣΤΕ..ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.
Επίσης αν ο καημός όλος είναι μη σε βιάσουν, μιας και φαντάζομαι στα άλλα κινδυνεύουν το ίδιο άντρες-γυναίκες, πέστου χαιρετίσματα, οι στατιστικές δείχνουν ότι 95% των βιασμών γίνονται από συγγενείς και γνωστούς ΜΕΣΑ στο ίδιο τους το ΣΠΙΤΙ!
Και στο Αφγανιστάν και στη Σαουδική Αραβία για το καλό τους τα κάνουν, ό,τι κάνουν!! Τι, όχι; Χώρισε τρέχοντας. Το χειρότερο πράγμα είναι να δεσμευτείς με φαλλοκράτη. Θα γίνεται όλο και χειρότερο όσο δεσμεύεστε περισσότερο.
Όχι, ειναι προσπάθεια επιβολής και χειραγώγησης ή όπως αλλιώς λέμε στο χωριό μου προσπαθεια μαντρωματος της γυναίκας. Τώρα το θέμα είναι τι κάνει η ίδια. Αν τον ανέχεται, έχει και αυτή πρόβλημα...
Μα το θέμα δεν έγκειται στο επίπεδο της λογικής. Ξεκάθαρα, είναι η πεποίθησή του και η βάση πάνω στην οποία βρίσκεται σε σχέση μαζί σου. Το να πω εγώ τη γνώμη μου, ο άλλος και η παράλλη, επί της ουσίας δεν πρόκειται να σε βοηθήσει να αποφεύγεις τους καυγάδες ή να τον συνετίσεις, αν αυτός είναι ο στόχος σου ή να "αλλαξοπιστήσει". Πιστεύει αυτά που πιστεύει. Ή θα πας με τα νερά του στο όνομα της "αγάπης σας" και θα κλείνεσαι ολημερίς και ολονυχτίς στο σπίτι όταν δε θα μπορεί/θέλει να σε δει ή θα του δώσεις τα χαιρετίσματα ενός αυτόνομου ανθρώπου που η ζωή του δεν σταματάει στο τί απαιτεί/πιστεύει/πρεσβεύει ο κάθε Μπάμπης (τυχαίο όνομα).Παρεμπιμπτόντως, όσο κινδυνεύουμε πηγαίνοντας σε κλαμπ και τουριστικά μέρη, άλλο τόσο κινδυνεύουμε και όταν πάμε στον φούρνο ή στο σούπερ ή στην τράπεζα ή στο κομμωτήριο. Είναι έτοιμος να τα κάνει και αυτά για λογαριασμό σου;
Όχι κοπέλα μου, έχει αυτές τις αντιλήψεις για να μπορεί να σε ελέγχει!!! Και παντρεμένοι να ήσασταν, δε γίνεται ο άντρας να βγαίνει στα κλαμπάκια με τους φίλους του και η γυναίκα να κάθεται στο σπίτι!!! Επίσης, όσο δικαίωμα έχει αυτός να βγαίνει, έχεις κι εσύ!!! Και σου το λέω εγώ, που δεν είμαι πολύ του έξω!!! Από φοιτήτρια ήδη έβγαινα για καφέδες κυρίως, ή για ένα χαλαρό ποτό και club μια φορά τη βδομάδα!!! Επίσης, έχει δικαίωμα να πάει διακοπές με τους φίλους του, εφόσον είστε νέα παιδιά από ό,τι καταλαβαίνω και δε θέλει να χάσει την παρέα, αφού πρώτα όμως κανονίσει να πάει κάπου με σένα!!! Ζευγάρι είστε!!! Μην του επιτρέπεις να σε χειραγωγεί λοιπόν και να σου περάσει υποσυνείδητα ό,τι θέλει!!! Η γυναίκα σου είπε είναι ο στόχος, αυτός γιατί να έχει γύρω του άλλους στόχους κι εσύ να κάθεσαι στο σπίτι; Ας σε πάρει μαζί του, ή να ξέρει ότι βγήκες κι εσύ με την παρέα σου!!! Ενννοείται πως θα τύχει να κάτσεις και στο σπίτι!!! Δε θα βγαίνεις μόνο και μόνο για αντίποινα!!! Σε όλα χρειάζεται ένα μέτρο!!! Φιλικά, μια γυναίκα 30 ετών!!! Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon