ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2020 | 16:54

Τα γενέθλια της πρώην του.

Η πρώην του μας κάλεσε από κοινού στα 30τά της γενέθλια. Όλον αυτόν τον καιρό είχαν απλά ένα γεια στο δρόμο, ούτε σε γενέθλια, ούτε σε γιορτές μνμ και τέτοια. Τουλάχιστον όσο έβλεπα. Του είπε φέρε και την κοπέλα σου μαζί και της είπε αρραβωνιαστικά μου. Είπε αυτή οκ, την αρραβωνιαστικιά σου τότε. Να 'ταν δεσμευμένη σοβαρά ίσως έκανα την καρδιά μου πέτρα κι έλεγα πάει στα κομμάτια, ας πάμε. Μήπως θέλει να μας χαλάσει τον αρραβώνα; Ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε το Μάιο του 2021. Μου λέει ότι οι πατεράδες τους συνεργάζονται μέσω σοβαρής δουλειάς και δεν ταιριάζει να μην πάμε. Τί θα με συμβουλεύατε να κάνω; Παρακαλώ, δεν είναι τρολ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Να πας και να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική, να μή γίνει σκηνή για κανέναν λόγο. Πρώτο και σημαντικότερο, ματάκια ανοιχτά. Σκανάρεις την κατάσταση και κόβεις κίνηση, μετράς τις "αντιδράσεις". Η κινησεολογία κι η γλώσσα του σώματος, μπορεί να σου δείξουν εάν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να υποληφθείς (να προσέξρεις, να λάβεις υπόψιν σου). Σε περίπτωση που η πρώην θελήσει "να γίνει φρέσκια μαζί σου", π.χ. χονδρικά με κάτι όπως μικροειρωνίες, γελάκια, μειδιάματα, εκτός τόπου βλεμματάκια, υπονοούμενα και ό,τι άλλο, τα αγνοείς μεν, κρατάς σημειώσεις δε. Αποφεύγεις να εμπλακείς σε οτιδήποτε άλλο, πέραν κόσμιας αλληλεπίδρασης, δεξιώσεως και περιστάσεων γενικά μα κυρίως, δεν ζητάς εξηγήσεις ή τα ρέστα από τον άντρα σου, ιδίως μέσα εκεί.Να είσαι γλυκιά, ευχάριστη και με ήπιο ταμπεραμέντο. Το να μή μπορεί κανείς να σου καταλογίσει το παραμικρό ψεγάδι, μακάρι και να φταίει, είναι μεγάλο προσόν. Και ο λογαριασμός ή το ταμείο, γίνεται στο τέλος πάντα. Ακριβώς όπως και τότε που τον ξυρίζουν το γαμπρό.
Scroll to top icon