ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2020 | 19:11

Ούτε ντροπή ούτε φιλότιμο

δεν έχετε ορισμένοι.Χάθηκαν οι ελεύθερες γυναίκες και την πέφτετε στις γυναίκες των άλλων; Αυτή την απελπισία σας,να την κοιτάξετε.
6
 
 
 
 
σχόλια
Η ξαδερφη μου ειναι παντρεμενη 10 χρονια. Αν της την επεφτε καποιος θα τον χαρακτηριζα γενναιο, οχι απελπισμενο. Μαλλον μιλας για γυναικακια ή καμια "καλη οικογενεια".Εχει γεμισει ο τοπος ανθρωπους που ψαχνουν τριτους να αναζωογωνησουν την αρρωστη σχεση τους. Κι αντι να προβληματιζομαστε με το τι ειδους κοινωνια κανονικοποιει τετοιες καταστασεις αναρωτιομαστε ποιος εχασε την τιμη του... ο προδομενος, ο απιστος η ο τεντιμποης.
Δεν είναι θέμα απελπισίας. Ο άνθρωπος διεγείρεται από το "απαγορευμένο" και μερικοί έχουν θεματάκι με kinky καταστάσεις, φετίχ. Εκτός αυτού, πολλά ζευγάρια σήμερα επιδίδονται σε "γνωριμίες", με ή χωρίς γνώση, συγκατάθεση, συμμετοχή μέχρι, αμφοτέρων των συζύγων. Και είναι και θέμα διαθεσιμότητας... Αν πλησιάσεις ελεύθερη χωρίς να είσαι δεσμευμένος, τρως πόρτα σε αρκετά μεγάλο ποσοστό.Στο τέλος της ημέρας, μονός καυγάς δεν γίνεται. Για να επιδίδεται κανείς σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, κατά την οποία παρατηρείται ένα "pattern" κιόλας, αυτό σημαίνει ότι αλλού τουλάχιστον υπήρξε το προαπαιτούμενο έρεισμα, πως πρόκειται για εφαρμοσμένη και δοκιμασμένη μέθοδο. Οι άντρες φοβούνται την απόρριψη γενικά (αρνητικές επιπτώσεις επίσης), οπότε συνήθως κάνουν κάτι εκ του ασφαλούς, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι αλλού έπιασε το κόλπο.Απελπισία θα ήταν να αρχίσει κανείς να την πέφτει σε ελεύθερες εκ του συστάδην, βασικά.
Μαζι σου φιλε δεν μπορουν να μαζεψουν τα σαλια τους και ο αλλος απο κατω γραφει οτι το θεμα ειναι αν ανταποκρινονται οι γυναικες των αλλων. Οχι παλικαρι μου οταν ξερεις οτι ειναι γυναικα αλλου κανεις πισω τελεια και παυλα.
Αφού τους αρέσουν οι γυναίκες των άλλων, τι να κάνουν; Πρέπει σώνει και καλά να πάνε σε ελεύθερες που δεν τους αρέσουν;Το θέμα είναι αν ανταποκρίνονται οι γυναίκες των άλλων.
Scroll to top icon