ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 14:49

Ουδέν κρυπτόν

η αλήθεια πάντα έρχεται στο φως και πάντα απονέμεται δικαιοσύνη.
6
 
 
 
 
σχόλια
excuse my language but κατα την ταπεινή μου άποψη και μέσω εμπειρίας μπορώ να συμφωνήσω απλά χρησιμοποιώ άλλες λέξεις για το ίδιο νόημα. "Η αλήθεια είναι σαν τα σκ@τ@ και τα σκ@τ@ επιπλέουν, αργά η γρήγορα λοιπόν θα βγεί στην επιφάνεια"
Πολλοί αδιαφορούν για την αλήθεια. Άλλοι πάλι δε θέλουν να την ξέρουν. Υπάρχουν ακόμη κι εκείνοι που έχουν μια δική τους αλήθεια, καμία σχέση με την πραγματικότητα και όση αντικειμενική θεωρηση μπορούμε να έχουμε εμείς τα υποκείμενα.Η φράση σου βασικά είναι παρηγοριά στον άρρωστο άνευ νοήματος και άνευ αξίας. Διαιωνίζει απλώς την ανοχή κατά την ταπεινή μου αποψάρα.
Ναι το πιστεύω το αρχαίο ρητό ''ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον'' ( αν το γράφω σωστά ). Όσον αφορά τη δικαιοσύνη αμφιβάλλω αν κατανέμεται σωστά και αν φυσικά υπάρχει και μένει απλώς στη θεωρία.
Θα ίσχυε, εάν η αλήθεια δεν ήταν συνήθως κάτι το υποκειμενικό. Θα ίσχυε, αν η δικαιοσύνη που τελικά απονέμεται, δεν πήγαζε από το δίκαιο του ισχυροτέρου και αν το φως ήταν από φυσική πηγή και όχι τεχνητά "παρασκευασμένο".Η αλήθεια είναι σαν το διαμάντι... Πρέπει να σκάψεις βαθιά για να τη βρεις και σίγουρα θα "λερωθείς" κατά την αναζήτησή της, ποτέ δεν έρχεται μόνη της και δεν παρουσιάζεται αβίαστα μπροστά σε σένα (πόσο μάλλον μπροστά σε όλους).
Scroll to top icon