ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 13:57

Δυσκολο

Μου είναι δυσκολο να επικοινωνήσω με φίλους και γνωστους από τότε που πεθανε ένας πολυ δικός μου άνθρωπος. Αυτομάτως η ερώτηση είναι "τι κάνεις;". Τι να τους πω;καλά; αφου δεν είμαι ακόμα καλά. Ποτε θα περασει όλο αυτό;τρία άτομα το έχουν μάθει τυχαία. Δεν θέλω να με λυπούνται, αλλά δεν κρυβεται τέτοιο πραγμα. Είναι ο λόγος που αποφευγω τα τηλεφωνηματα και στέλνω μόνο μηνυματα. Τι να κάνω;
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ειναι κακο να πεις οτι δεν αισθανεσαι καλα ειδικα μετα απο μια πολυ μεγαλη απωλεια..ειναι απολυτως φυσιολογικο να το περνας αυτο, δε θα σε παρεξηγησει κανεις κοπελα μου...απλα πες οτι δεν εισαι καλα..
Φανταζομαι ειναι συγγενης πρωτου βαθμου τα συλληπητηρια μου λοιπον. Στο θεμα μας αποτι καταλαβαινω ντρεπεσαι να το ανακοινωσεις. Κανε υπομονη και θα μαθευτει απο μονο του συνηθως ετσι γινονται αυτα.
Δεν χρειάζεται να τους αποφεύγεις, αν όντως είσαι σε θέση να τους μιλήσεις. Προσωπικά επί τριμήνου δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν όταν έχασα το μπαμπά μου και έτσι ήμουν συνέχεια στο δωμάτιό μου. Ήταν το αρχικό σοκ που κοιτούσα κυριολεκτικά από το παράθυρο και έκλαιγα. Μετά όταν έβγαινα έξω τα μάτια μου έτρεχαν ποτάμι που δεν μπορούσα ούτε στο σουπερμάρκετ να ψωνίσω και γύριζα από την άλλη πλευρά. Μετά άρχισα να μετριάζω το πόνο μου και τώρα απλά ψευτοχαμογελάω όταν με ρωτούν ''τι κάνεις''. Καλά ευχαριστώ, απαντώ τυπικά.
Πες τους δεν είμαι καλά, με εκανε να νιώθω άβολα η ιδέα πως θα με λυπηθείτε , θα χαρώ να ακούσω τα δικά σας νέα αλλά εγώ να ξέρετε ότι δεν θα μπορώ να είμαι τόσο ευχάριστη παρέα προς το παρόν,ούτε θέλω να πιεστώ να γινω, γιατί το χρειάζομαι να θρηνήσω.
Scroll to top icon