ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2020 | 21:05

Κλαμπ

Μισω τα κλαμπ.Εκτος απο την απιστευτη ηχορυπανση που καταστρεφει και τα αυτια,δεν μου αρεσει να ξενυχταω και να πινω αλκοολ.Ειμαι φοιτητρια και ερχομαι μονιμως σε αντιπαραθεση με τις φιλες μου γιατι δεν αντεχω να μενω παραπανω απο μια ωρα.Ειναι απο τις κοπελες που αλλαζουν 2-3 κλαμπ μεχρι τις 6 το ξημερωμα.Εγω ομως δεν μπορω.
9
 
 
 
 
σχόλια
Ούτε εμένα μου αρέσουν και δεν είχα τη περιέργεια να πάω ποτέ μου. Προτιμώ μια βόλτα στη θάλασσα ή μια εκδρομή, έστω έναν απλό περίπατο στη φύση.
Εγώ πάντως που δεν τα αντέχω δεν πατάω, πάντα και τώρα. Θα σου έλεγα να κάνεις το ίδιο και να μην δοκιμάζεις τις.. αντοχές σου αντί να βγαίνεις για να περάσεις καλά.
Εντάξει ούτε εμένα μου αρέσουν τα κλαμπάκια αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να τα χαρακτηρίζεις.Με την ίδια λογική καποιος θα σου πεί οτι είναι βλαμμένος ο δικός σου τρόπος να ξενυχτάς και να περνάς καλά....ο καθένας κάνει ότι το γεμίζει.Προσωπικά μισώ τα κλάμπ και τα μπουζούκια αλλά καταλαβαίνω και τους ανθρώπους που τους αρέσουν
Scroll to top icon