ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2020 | 17:57

Ε;

Γιατί όταν λέω ότι δεν έχω κάνει κάτι με κάποιον ( εν ολίγοις σεξ) ή γενικά ότι δεν είχα σχέση στο παρελθόν, τα αγόρια με κοιτάνε λες και είναι το ποίο περίεργο πράγμα ; ( 18 είμαι)
6
 
 
 
 
σχόλια
Περίεργο δεν είναι φυσικά. Στην εποχή μας όμως είναι σπάνιο. Όταν δεν ανήκεις στον μέσο όρο σε κοιτάνε περίεργα και αυτό έχει να κάνει όχι μόνο με την ερωτική ζωή αλλά σχεδόν με τα πάντα.
Δεν σε κοιτάνε επειδή είναι το πιο περίεργο πράγμα (μια χαρά είναι η ηλικία σου), αλλά επειδή εκείνη τη στιγμή μετατίθεται η πραγματοποίηση της επιθυμίας τους στις ελληνικές καλένδες (για τους γερούς παίκτες με υπομονή, άντε στις ρωμαϊκές).
Δεν χρειάζεται να λες παντού τα προσωπικά σου. Δεν πέφτει λόγος σε κανένα απο τα αγόρια τα οποία απλα γνωρίζεις. Κάντο μονο όταν νιώσεις για κάποιον απο αυτούς εμπιστοσύνη και προχωρήσει λίγο το μεταξύ σας.
Ενώ αυτοί δεν προλαβαίνουν ούτε τουαλέτα να πάνε απ'την υπερδραστηριοτητα... Όπου ακούς πολλά κεράσια... Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν αυτά που λένε οι άλλοι,και κυρίως μη δίνεις αναφορά για τη ζωή σου στον καθένα.
Scroll to top icon