ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2020 | 20:30

Λάθος επιλογές

Εχω φτάσει σε ενα σημείο που νομίζω πως εχω μεινει μονη και χωρίς να εχω πειράξει ποτε κανέναν απλώς κλείστηκε αρκετά στον εαυτο λόγω τοξικών ανθρώπων που επέλεξα να εχω δίπλα και τωρα συνεχώς εχω το φόβο πως κανω λάθος επιλογές! Και στο φιλικό και στο ερωτικο κομματι το οποίο ειναι ανύπαρκτο! Και γενικά πιστευω πως για 22 χρονων κοπελα ειμαι πολύ μίζερη συν οτι νιώθω πως δεν αξίζω να με αγαπήσει κανεις ή οτι σε μενα αυτο δε θα συμβεί ποτε λες και εχω κατι σαν κατάρα και δεν ζω ενώ πρακτικά εχω ολα τα καλα για να το κανω και Απλα δεν εχω τη δύναμη ! Κάθε μερα ευχομαι να γινει το μπαμ και να παρω οοοολη αυτη τη δύναμη και να ορθοποδήσω !!
1
 
 
 
 
σχόλια
Απλα αφησε το παρελθον πισω σου,οτι εγινε και κοιτα μπροστα με θαρρος.Διωξε τις αρνητικες σκεψεις και κανε βηματα προοδου που θα σε οδηγησουν προς τα εκει που θες.Γιατι οι αρνητικοι ανθρωποι μπορει να εφυγαν,οι αρνητικες σκεψεις ομως εμειναν.Αν δεν μπορεις να το διαχειριστεις θα σου ελεγα να πας σε εναν ψυχολογο.Εγω μια χαρα σε βρισκω παντως.Να εισαι καλα και να περνας καλα και κατι θα βρεθει βρε κοριτσι μου!Μην απελπιζεσαι!
Scroll to top icon