ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2020 | 23:09

Σχεσεις

Πώς μπαίνει ένας άντρας σε μια σχέση με μια γυναίκα; Τι θέλετε απο μια γυναίκα ρ αγόρια; Εγώ έχω καταλάβει ότι αρχικά ψάχνετε σεξ. Βρίσκετε μια που σας ικανοποιεί κι αααν ταιριάζετε κι σαν άνθρωποι το προχώρατε.. Επίσης όταν σας δίνεται κάποια πιο εύκολα σεξουαλικά μπορείτε να τη δείτε σοβαρά;
7
 
 
 
 
σχόλια
Ναι θέλει σεξ βασικά όπως όλοι μας. Έπειτα να υπάρχει επικοινωνία και να σε νιώθει δίπλα του όχι απέναντι. Όπως ολοι. Ανεξαρτησία ναι όπως και να σεβεσαι τα θέλω του κι αυτός τα δικά του. Σε γενικές γραμμές τα βασικά μιας υγιούς σχέσης έγραψα. Και είναι τι θα σου κανει κλικ στον άλλον ώστε να μείνεις. Κάπου χάνουν το νόημα και μπερδεύονται οι μεν με τους δεν, οι θέλω σχέση με τους θέλω μονο πήδημα και προκύπτουν όλα τα θέματα της καθημερινότητας μας.
Το μετριο σεξ. Σε περιπτωση που ερωτευτουν τρελα,ακομα και η χειροτερη κοπελα να ειναι στα ματια τους ειναι θεα και μπορουν να κανουν πολλα για αυην.
Δεν ειμαι αντρας αλλα θα σου απαντησω βαση της "εμπειριας" μου.Εχει να κανει με την ηλικια.Αλλα πραγματα θελει ο 20+ και αλλα ο 35+.Οσο ειναι μικροι το σεξ παιζει βασικο ρολο.Βλεπουν τις σχεσεις πιο ανεμελα.Μετα τα 35 συνηθως θελουν να κανουν παιδια και ψαχνουν μια" γυναικα για σπιτι".Γινονται πιο συγκαταβατικοι.Τους νοιαζει πιο πολυ να ειναι σωστη και σοβαρη και ανεχονται"
Scroll to top icon