ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.7.2020 | 19:15

Φύση

Δυστυχώς δεν μπορώ καθόλου να ελέγξω τα φυσικά μου ένστικτα. Γνωρίζω συνέχεια καινούριο κόσμο και μερικοί με ελκύουν εμφανισιακά. Το πρόβλημα είναι ότι νιώθω συνέχεια σαν να φοράω ωτοασπίδες. Ακούω ότι χαζομάρα μπορεί να ξεστομήσουν και απλά περιμένω πότε θα σταματήσουν να μιλάνε για να απομονωθούμε στο τέλος της ημέρας!! Θέλω να σταματήσω να το κάνω αυτό αλλά βράζει το αίμα μου!! Νιώθω ότι το ίδιο κάνω και με τους υπόλοιπους φίλες, οικογένεια, δουλειά. Δεν θέλω να φαίνομαι στην κοινωνία σαν την κοπέλα που εκμεταλεύεται τα αισθήματα των άλλων για προσωπικό συμφέρον.
4
 
 
 
 
σχόλια
Θέλεις να κάνεις σεξ με εμφανίσιμους άντρες χωρίς να σε ενδιαφέρει τι λένε. Οκ οι περισσότερες αυτό κάνουν. Το πρόβλημα που είναι δεν κατάλαβα;
Εννοείς ότι είσαι μητρομανής; Συγγνώμη αν σε θίγω με αυτό, δεν έχω τέτοιο σκοπό, αλλά το πρώτο μέρος της εξομολόγησης έτσι το αντιλαμβάνομαι. Πήγαινε σε έναν ιερέα που να νιώθεις κοντινό σου ως ψυχή, ή σε κάποιον που δε γνωρίζεις καθόλου αν δε νιώθεις άνετα, για να σου διαβάσει την ανάλογη ευχή. Επίσης ψάξε για κάποιον πνευματικό. Δεν τρολάρω. Σοβαρά το λέω. Εύχομαι να απαλλαγείς σύντομα από ό,τι τυχόν σε βασανίζει.
Με μπερδεψες οπως τα εγραψες.Μας λες απο τη μια οτι δεν μπορεις να ελεγξεις τα φυσικα σου ενστικτα, οκ μεχρι εδω.Μετα μας λες ακους οτι σου πουν,ακομα και μαλακιες να ειναι και τα υπομενεις μεχρι το τελος της μερας να απομονωθειτε.Wtf?Με ολους απομονωνεσαι εσυ?Για πες μας τι ακριβως κανεις,αλλο να νιωθεις φυσικα ενστικτα να το καταλαβω,αλλα με τον καθε ενα που γνωριζεις να περιμενεις να απομονωθεις?
Scroll to top icon