ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2020 | 16:30

Μήπως ήταν καλύτερα τότε;

Στο θέμα της προσέγγισης και της γνωριμίας αναφέρομαι.Σήμερα πήγα για μια δουλειά σε δημόσια υπηρεσία.Οι ώρες ατελείωτες,ήταν που ήταν πάντα έτσι,ήρθε κι ο κορωνοιος,οπότε καταλαβαίνετε.Εκεί είδα μια κοπέλα που περίμενε να εξυπηρετηθεί κι αυτή.Μου άρεσε πολύ,την κοίταζα κι εκείνη το ίδιο,κοιταζομασταν συνέχεια,δεν είναι ιδέα μου,ειλικρινά.Όταν ήρθε η σειρά μου στο γκισέ,μετά από λίγο πήγε κι αυτή στον επόμενο,και περνώντας μπροστά μου πάλι κοιταχτήκαμε,γύρισα κι εγώ με τη μία και την κοίταξα και το ίδιο έκανε κι αυτή.Σκέφτομαι να βάλω στις αναζητήσεις και λέω σιγά που θα το δει.Απ'τα social πού να τη βρώ;Λέω λοιπόν μήπως ήταν καλύτερα που οι παλιότεροι από μας έδειχναν το ενδιαφέρον τους με πιο απλό τρόπο,έγραφαν το τηλέφωνο τους σ'ένα χαρτί και το έδιναν Είναι ξεπερασμένος τρόπος,αλλά δεν έχω σταματήσει να τη σκέφτομαι και νιώθω ηλίθιος γιατί έχασα μια ευκαιρία,δεν προσπάθησα.Αν την περίμενα και της μιλούσα,μπορεί και να την έφερνα σε δύσκολη θέση.Τί να πω τώρα,δεν αλλάζει...Ευχαριστώ που το διαβάσατε.
6
 
 
 
 
σχόλια
Το να γράψεις το τηλέφωνο σου είναι μια καλή ιδέα. Ούτε την πιέζεις χρονικά και της δίνεις ευκαιρία σε περίπτωση που και η ίδια το θέλει, να βγείτε και να μιλήσετε.
Μπορούσες εκεί που περιμενατε να πας να πιάσεις την κουβέντα, μια απλή κουβέντα. Να κι εγώ πήγα σήμερα σε δημόσια υπηρεσία, είχε ουρά, ενω ήξερα τι θα κάνω και πως, ρωτησα εναν μπροστά μου συγνώμη για αυτο τι κάνω? Περιμενω εδώ? Μετα ρωτησα μια κοπελα. Μετα αυτή μου ξαναμίλησε. Μετα εναν άλλο στο γκισε. Θέλω να πω ρωτώντας πας στην πόλη φιλε μου. Μπορούσες να πας με αφορμή αυτο εκεί που περιμενατε να της μιλούσες. Αυτο με το τηλέφωνο στο χαρτί λίγο κιτς εγώ δε θα το έκανα ποτέ. Και εκεί που ήμουν στην ουρά ο μπροστινος γυρνάει και λεει βαζετε τις μάσκες και δεν βλέπουμε τα ωραία σας πρόσωπα και γελασαμε ολοι. Και δεν ηταν παππούδες οι άντρες το διευκρινιζω για να μην πει κανεις σιγά μωρέ βρηκες εναν παππού και μιλησες. Όχι ήταν άνδρες συνομήλικοι μου και μια κοπελα επίσης. Άγνωστοι. Απλα περιμέναμε εκεί στην ουρά. Ειδες τι σου έγραψα? Ενω ήξερα τι θα κάνω πήγα και εκανα οτι δεν ήξερα για να πιάσω κουβέντα. Ετσι ξεκινας. Απο τα απλα. Εύχομαι την επόμενη φορά να εισαι πιο θαρραλέος. Δεν είναι τιποτα φιλε μου να φρικαρεις.
Έγραφαν σε ένα χαρτί το τηλέφωνο και το δίνανε; Ναι, αλλά μιλούσαν κιόλας δεν πηγαίνανε κοπανούσαν το "χαρτί" και μετά παίρνανε των ομματιών τους. Σιγά μην το κολλούσαν και στο μέτωπο της κοπέλας χα χα χα χα. Σε πειράζω. Να ξέρεις και σήμερα πολλοί άντρες πλησιάζουν μια γυναίκα και της μιλάνε, δεν τρέχουν να την ψάξουν στα Social. Γενικά οι άνθρωποι ακόμη μιλάνε μεταξύ τους δεν είναι και τοοοοσο δύσκολο (:Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ε Σ Δ Ε Ξ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Γ Ι Α Π Α Ν Τ Α
Με συγκίνησες πάντως. Μακάρι να υπάρχουν και σήμερα τέτοιοι άντρες που έχουν αυτό το θάρρος που μας λες. Υπάρχουν, απλά θέλει κότσια. Την επόμενη φορά λοιπόν μη χάσεις την ευκαιρία!!! Να 'σαι πάντα καλά σου εύχομαι!!!
Scroll to top icon