ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2020 | 20:45

Νιώθω τόσο μόνη..

Και όλα πάνε τόσο στραβά.. Χωρίς δουλειά χωρίς λεφτά χωρίς στήριξη από την οικογένεια μου η οποία είναι σχεδόν διαλυμένη.. Με τις ας πουμε φίλες μου μακριά σε μια ξένη πόλη η οποία θα ήταν η νέα μας βάση και θα μπορουσαμε να ζήσουμε τον έρωτα μας να έχουμε τις δουλειές μας τη ζωή μας και όλα να είναι όπως είχαμε συνηθίσει να είναι... Αλλά τα σχέδια μας τελικά ναυάγησαν... Εγώ κλεισμένη σ ενα σπίτι λογω καραντίνας χωρίς δουλειά φίλους οικογένεια ενώ αυτός ζουσε κανονικα.. Δημιουργήθηκε ένα κενό έτσι και σα να γατζωθηκα επανω του..νιωθω ότι πνιγεται αλλά κι εγώ για άλλους λόγους βέβαια.. Κι επειτα είναι και ναυτακια τα σοσιαλ.. Εγώ δεν έχω τα απεχθανομαι..αυτος έχει και ασχολείται και αφαιρείται ενώ ξέρει οτι με ενοχλεί.. Ακόμη μου είχε πει ότι εγώ δε θέλει να κάνω ποτε κι ότι ξεχωριζω απο τις άλλες που έχουν.. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικη αλλά νιωθω οτι δεν ακουγαι και νιώθω να πιεζομαι.. Νιώθω μόνη κι ας είμαστε μαζί..
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχω βαρεθεί να διαβάζω για ανθρώπους που είναι ''μόνοι'' μέσα σε σχέσεις, σε παρέες, σε οικογένειες.Αν είσαι ''μόνη'' στη σχέση, και σε ενοχλεί αυτό, απλά φύγε. Αν δε φεύγεις, μην κλαίγεσαι, είναι επιλογή σου να μένεις ούσα ''μόνη''.
Αφου εχεις σχεση οπως λες γιατι δεν κανεις και εσυ σοσιαλ μονο και μονο να τον ψαρεψεις αν παιζει κανενα παραλληλο θελω να πω?Γιατι αυτα τα εγω σε θελω ετσι χωρις σοσιαλ,εμενα μου χτυπανε ως μεινε εσυ να κοιμασαι τον υπνο του δικαιου.Μηπως πρεπει να διεκδικησεις τα αυτονοητα?Τι θελω να πω.Καραντινα δεν εχουμε,μπορεις να βγαινεις αρα θα ξεφευγεις απο τη βαρετη καθημερινοτητα.Μετα εχεις και μια σχεση η οποια ειναι ενα αποκουμπι να το πω ετσι,μπορεις και ξεφευγεις και με αυτην.Μηπως πρεπει να δεις με αλλη οπτικη?Ξεκινα απο τη σχεση και ξεκαθαρισε καποια πραγματα.Οσο για την ανεργια ειναι γενικο,ολοι ειμαστε εν δυναμει,ή περασαμε ή θα περασουμε.Το θεμα ειναι να μαθεις να προχωρας να πεισμωνεις.Μην το βαζεις κατω.
Scroll to top icon