ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.7.2020 | 19:42

Δεν αντέχω άλλο...

Έχω κουραστεί πολύ με πολλά πράγματα.δεν ξέρω τι να κάνω για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου.Νιωθω χάλια με τα πάντα.νιωθω ότι αλλιώς θα ήθελα να ζήσω την φοιτητική μου ζωή και αλλιώς την ζω.εχω λίγους φίλους συγκριτικά με τις φιλες μου δεν έχω τόσο μεγάλο κύκλο.νιωθω ότι δεν μπορώ να ταίριαξω με πολλούς ανθρώπους γιατί είμαιι πολύ κλειστή και ντροπαλή και νιώθω μειονεκτικά γι'αυτό..που δεν μιλάω εύκολα δεν προσεγγίσω αγόρια.. νιώθω και άσχημη γιατί ειμαι 19 και ακόμη φορά σιδεράκια και γενικώς έχω χάλια χαμόγελο...απλά έχω κουραστεί πολύ με όλα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κοριτσι μου μια χαρα εισαι,απεβαλλε τα οποια κομπλεξ και ξεκινα να κανεις πραγματα που σου αρεσουν και να εισαι με ατομα που περνας καλα μαζι τους.Ετσι περναει ωραια ο καιρος.Μην αυτομαστιγωνεσαι δεν εχεις και τις 110 πληγες του φαραω ελεος.Ξαναβρες την αυτοπεποιθηση σου,ξανααγαπησου και πες αυτη ειμαι,με γουσταρω και σε οποιον αρεσω στην τελικη.
Scroll to top icon