ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2020 | 12:07

Μετά είμαι εγώ σεξιστης

Χρειαζόμουν μια συστατική επιστολή και έστειλα σε 4 καθηγητές του μεταπτυχιακού που έχω ολοκληρώσει, δύο άντρες και δύο γυναίκες. Να πω πως αποφοίτησα με άριστα και έστειλα σε μερικούς που είχα καλές βαθμολογίες, βασικά σε όποιον και να έστελνα είχα υψηλές βαθμολογίες. Οι γυναίκες μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν, γιατί δε συνεργάστηκαμε πολύ στενά και δε με ξέρουν τόσο καλά, ενώ οι άντρες μου στείλανε και οι δύο! Μετά, είμαι εγώ σεξιστης που λέω πως οι γυναίκες ψειριζουν τα πάντα και είναι υστερικες, ενώ οι άντρες πιο χαλαροί και κουλ.
7
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι που το λέω αλλά κάποιες γυναίκες ψωνιζονται όταν κατέχουν θέσεις εξουσίας και κάνουν τη ζωή των γυρω τους δύσκολη. Μου φάνηκε πολυ άκυρο αυτό που σου είπαν ότι δεν μπορουν να σου δωσουν συστατικές επιστολές γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να σε γνωρίσουν καλυτερα. Προσωπικά θα ξενέρωμα και θα σκεφτόμουν διαφορα. Δηλαδή τι ήθελαν από εσένα;Άκυρες τελείως.
Τώρα ίσως να έτυχε στην συγκεκριμένη περίπτωση, και καλό είναι να μην γενικεύουμε.Προσωπικά πάντως και εγω, εξυπηρετούμαι καλυτερα από γυναίκες σε θέσεις ευθύνης, πάρα από άντρες
Το έχω παρατηρήσει και εγώ σε θέσεις εξουσίας. Άγχος, πανικός, υπερβολική στάση κτλ. Και νομίζω ο λόγος είναι ο εξής απλός, αν ένας άντρας κάνει κάποιο λάθος έχοντας μια άλφα θέση δεν τρέχει και κατι, αν όμως μια γυναίκα κάνει κάποιο επαγγελματικό λάθος θα κριθεί πολύ πιο σκληρά και θα της συγχωρέσει πολύ πιο δύσκολα. Ίσως κάνω και λάθος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon