ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2020 | 12:46

Για εναν εγωισμο

Ηξερα οτι θα τα καταφερω να περασω τα δυσκολα που ηρθαν, και πως το εγω μου ψαχνει διεξοδους και δρομους να τονωθειΟρκιστηκα σε μενα πως δε θα "βολευτω" με τον ευκολο τροπο τονωσηςΚαι να μαι εδω, οντας τονωμενη και πλεον καλα, βλεποντας τα μηνυματα εκεινου.. Εκεινου που τοτε παρατησα κακην κακως γιατι δεν ημουν ερωτευμενη και ενιωθα πως με πιεζε. Ο ιδιος με ξανα βρηκε, 1μιση χρονο μετα, και δεν εχει υπαρξει καμια πραξη, μονο συζητησειςΜα οι τυψεις καραδοκουν.Αραγε σημερα θελω ή απλως βρισκω τροπους να καλυψω τα κενα; Αραγε θα ξανα πληγωσω τον ιδιο ανθρωπο που για 2η φορα, ειναι εδω, σπαθι για μενα; Μετα απο τοσες κακες ιστοριες φθονου, εγωισμου και κοροιδιας, ερχεται μια σανιδα, που πλεον δεν ξερω αν μου αξιζει ή του αξιζει να πιασω ..Δεν ειμαι υπερ της ανακυκλωσης ανθρωπων, δεν ειμαι υπερ των ευκολων λυσεων, και τελος δεν ειμαι υπερ του να διωχνω τους εναπομείναντες σωστους ανθρωπους απ διπλα μου. Μεγαλωσα για ολα αυτα. Κι ενω μεγαλωσα φοβαμαι. Την καλησπερα μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις τι συμβαίνει; δεν τον γουστάρεις, απλά φοβάσαι μέσα σου μήπως διώχνοντάς τον δε βρεις τον ''πρίγκιπα'' τον οποίο ονειρεύεσαι, και εκεί κρατάς μία πισινή μπας και τον κρατήσεις για να μη μετανιώσεις μετά. Γνώμη μου, είστε εξαρχής νομοτελειακά τελειωμένοι.
Αυτος γιατι ξαναγυρισε να πιαστει απο τον ματαιωμενο εγωισμο σου?Αφου παλι σου βγαινει εγωισμος θελω να πω δεν τον ξεπερασες,παλι μας γραφεις τι θα κανω?Θα τον ξαναπεταξω οπως τοτε?Εσυ θα βρεις αυτο που θα κανεις εφοσον επελεξες να μιλησεις κιολας μαζι του.Το συνεχιζεις "ατυπα" αν δεν το καταλαβες ακομη.Δεν ανακυκλωνεις ανθρωπους ενταξει,αλλα βλεπω οτι ανακυκλωνεις λαθη.Αφου εγινε οτι εγινε γιατι επιλεγεις παλι να μπλεχτεις σε μια γνωριμη κατασταση?Καλα αν νιωθετε και οι δυο συναισθηματα εκει ενταξει απο μενα ειναι ναι.Αν ομως ψαχνεις επιβεβαιωση ή καλυτερα εξιλαστηριο θυμα του εγωισμου σου δεν φταιει τιποτα ο πρωην.Γνωμη μου.Ας εχουμε τουλαχιστον τα κοτσια να παραδεχτουμε στον εαυτο μας τι νιωθουμε και μετα στους αλλους.Δεν ειναι πιονια οι ανθρωποι της δικης μας εγωκεντρικοτητας.Και καποια στιγμη ολο αυτο σου γυριζει μπουμερανγκ.
Scroll to top icon