ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2020 | 02:23

Με γουστάρει ή φαντάζομαι?

Εγώ για διακοπές πήγα στο χωριό μου και πριν κάτι μέρες ήρθε και αυτός με την οικογένεια του. Τον ξέρω 5 χρόνια από το σχολείο αν και είναι 1 χρόνο μεγαλύτερος εγώ 18 εκείνος 19. Μόλις με είδε ήρθε αμέσως να με αγκαλιάσει και με κοίταζε φουλ στα ματια. Μετά όσο έκανα βόλτα με την φίλη μου ήθελε να βρει τροπο να μου μιλήσει πιο πολυ, αν και είχαμε φουλ φιλική συζήτηση παρατήρησα ότι είχαμε πολύ χημεία μεταξύ μας παρόλο που είχαμε χάσει επαφές. Ένα άλλο που παρατήρησα ήταν ότι απέφευγε να με κοιτάει στα ματια δεν ξέρω εάν μου φάνηκε άλλα και όταν με κοίταζε με κοίταζε έντονα. Επίσης όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά με αγκάλιασε άλλα πολύ σφιχτά σαν να του είχα λείψει. Όπως και όταν χωρίστηκαμε παλι με αγκάλιασε σφιχτά. Πάλι όμως δεν είμαι σίγουρη τι νιώθει. Να διευκρινίσω ότι κάποτε είχα φάει τρελό κόλλημα μαζί του και μου άρεσε πάρα πολύ. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις γνώμες σας σχετικά με αυτό.
2
 
 
 
 
σχόλια
Όχι δεν σε γουστάρει, χαζό! Σε θέλει πολύ. Είναι στη φάση που σε είδε και θυμήθηκε όλες τις ευκαιρίες που είχε να σε αγκαλιάσει, να σου μιλήσει και να πει τι νιώθει παρότι δεν το έκανε. Απλά φοβούμενος ότι δεν θα στο πει ποτέ, πήρε την απόφαση να σε αγκαλιάσει σφιχτά ώστε να το νιώσεις. Το ξέρω, ανήκει στην δική μου κατηγορία. Αν δεν τον φιλήσεις εσύ δεν θα σε φιλήσει αυτός όσο και αν το θέλει. Αν δεν του το πεις εσύ δεν θα στο πει ποτέ και θα περιμένει την επόμενη ευκαιρία, όποτε και αν είναι αυτή, για να σε αγκαλιάσει ακόμα πιο σφικτά. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσα χρόνια νιώθει έτσι. Καλή αρχή σας εύχομαι.
Scroll to top icon