ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2020 | 20:17

Το έζησα κι αυτό

Είδα την κοπέλα μου να κοιμάται αγκαλιά με τη φίλη της,την άς την πούμε "κολλητή" της,σφιχταγκαλιασμένες και σε στάση face to face,σε σημείο που δέν ξεχώριζε η μία απ'την άλλη.Το πώς έγινε και το είδα,άν το γράψω θα διαβάζετε μέχρι αύριο,και δεν έχει και σημασία,σημασία έχει η ουσία.Χώρισα μετά απ'αυτό,άς τα φτιάξουν μεταξύ τους,που τί να τα φτιάξουν δλδ,αυτές ήδη τα είχανε.Ήμουν ο μλκας της υπόθεσης για 1 χρόνο σχεδόν,έτσι ακριβώς.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ενταξει απλα φαινεται σου ελεγαν οτι δεν τρεχει τιποτα και εσυ πηγες και διαπιστωσες την αληθεια.Ε αφου ειδες οτι ειδες απλα δεν ξανασχολεισαι μαζι τους και φευγεις μακρια.Πρεπει να εισαι εσυ που μας εγραφες για τη σχεση απο αποσταση που ειχες με την κοπελα αυτη.Κοιταξε οι σχεσεις εξ αποστασεως τα εχουν αυτα.
Σου είπε δηλαδή ότι τα έχουν? Γιατί αυτό που περιγράφεις δε λέει τίποτα. Μπορεί να ξάπλωσαν και μες τον ύπνο να βρέθηκαν έτσι. Εγώ έχω βρεθεί μέχρι και γυμνή και ούτε θυμάμαι πώς. Ίσως έβλεπα κάποιο όνειρο. Μπορεί να παίζει και το σενάριο που λες, όμως αυτή τι σου είπε?
Scroll to top icon