ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2020 | 20:23

I ain't your mama

Ελκύω στη ζωή μου άντρες που είναι παθητικοί, με την έννοια ότι υιοθετούν ρόλο δέκτη και δεν δίνουν. Θέλουν προστασία, δεν προστατεύουν . Δεν προσπαθούν ιδιαίτερα για τίποτα, θέλουν μονο να καλυπτονται οι δικές τους ανάγκες . Δεν προσπαθούν για μένα, δεν προσπαθούν και για την ζωή τους. Σκέφτηκα μήπως είμαι εγώ πιο αρσενικη και τους βάζω σε τετοια θέση ή τους "κακομαθαίνω". Δεν μου βγάζει και πολύ νόημα όμως γιατί ειμαι ήρεμη, γλυκιά, χαμογελαστή και υπερ-δοτικη δεν γίνομαι με όποιον να ναι αλλά δυστυχώς γίνομαι ψυχαναγκαστικα όταν αυτοί μου έρχοναι σαν μωρά που πρέπει να νταντέψω ή θύματα με ψυχολογικά. Κάπως σαν να αναγκαζομαι να γινω μετά η ενεργητική της υπόθεσης. Τι τους βρήκα; Σωματική έλξη, εξωτερική εμφάνιση. Τρελή παραπλάνηση το σωματικο κομμάτι. Προφανώς , ήταν λάθος οι επιλογές μου. Με το ένα και με το άλλο, έχασα λίγο τη πίστη μου ότι μου αξίζει ένας δοτικός άντρας. Έχει καιρό να μου τύχει. Τώρα φροντίζω τον εαυτό μου ώστε να βελτιώσω αυτό το I deserve, για να μην υποκύψω ξανά σε λάθος σχέσεις . Καλό καλοκαίρι σε όλους!
3
 
 
 
 
σχόλια
Απλα κάπου μπερδεψες τις προτεραιότητες, ίσως μεσα σου να ήθελες να τους βρίσκεις σε μια γενική ανασφάλεια ώστε να νιώθουν σίγουρια μαζί σου, σαν ενα ειδος σωτήρα. Θελω να πω δεν μας επιλέγουν μόνο οι άλλοι, επιλέγουμε και εμείς. Αρα εσυ μεσα απο όλο αυτο μήπως εψαχνες κατι? Επιβεβαίωση? Να τονωσεις το εγώ σου? Να νιώσεις δυναμη? Πολλά μπορεί να συμβαίνουν. Να ήταν μια περιπτωση εντάξει να το καταλάβω αλλα δεν μπορεί όλες σου οι σχέσεις να ηταν ετσι. Αρα ενδομυχα κάπου αποσκοπουσες κι εσυ. Το που θα το βρεις μονη σου, τι ηταν αυτο που σε οδηγούσε σε τέτοιες σχέσεις.
Ξέρω ότι πολλοί θα αντιδράσουν σε αυτό που θα γράψω. Βλέπω όμως ότι στην Ελλάδα ένα μεγάλο ποσοστό των νέων ανδρών είναι μαλθακοι να το πω; Ευνουχισμένοι να το πω; Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Υπεύθυνη για αυτήν την κατάσταση είναι η ελληνική οικογένεια. Η Ελληνίδα μάνα που με την υπερπροσφορα της, κυρίως προς τον κανακαρη, τους έχει κάνει βούτυρο και ο Έλληνας πατέρας που δεν φρόντισε να λειτουργήσει ως αντίβαρο. Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών έχει χάσει την αρρενωπότητα του.
Scroll to top icon