ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2020 | 22:12

Εργασια και σχεση

Δουλευω σεζον στο μαγαζι της κοπελας μου για δευτερο καλοκαιρι στο χωριο της. Περαν του οτι ειναι ευκαιρια να ειμαστε μαζι γιατι ειμαστε και σε αποσταση και το γεγονος οτι δουλευω δεν βρισκω κατι αλλο θετικο.Α ναι και οτι κανω μπανιο καθε μερα στην παραλια. Κατα τα αλλα ουτε παρεες εχω εδω, ουτε εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις απο τους ντοπιους, οχι οτι ειμαι απο κανα μπακινχαν αλλα οι πολυ κλειστες κοινωνιες δεν μου πανε. Επιπλεον πληρωνομαι και λιγοτερο καθως πρεπει να μειωσουμε λιγο τα εξοδα του μαγαζιου και κανεις αλλος δεν θα πηγαινε οποτε βοηθαω εγω. Οι δικοι της σαν αφεντικα ειναι πολυ αγχωτικοι φωναζουν κτλ.Μπορει να τσακωνομαστε και ολοι μαζι αλλα αυτο θα ειναι για λιγο. Αγαπιομαστε πολυ ομως. Θελω να της πω οτι δεν θελω να ξαναπαω αλλο καλοκαιρι αφενος γιατι θελω να διεκδικησω κατι καλυτερο οικονομικα και αφετερου δεν νιωθω και γω καλα σε αυτο το περιβαλλον. Απο την αλλη δεν θα την βλεπω τα καλοκαιρια καθολου. Δεν ξερω πως να το πω. Τι να κανω. Δεν θελω να ειμαι και αχαριστος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Απλα της το λες. Ειδες τι μας έγραψες μόλις? Ειπες "αγαπιόμαστε", μα δε θα την αφήσεις για αυτον το λογο απλα θέλεις να βρεις μια δουλεια με καλύτερες απολαβές, αυτος είναι ο λογος. Απορία, μονο τα καλοκαίρια συναντιεστε με τη δικιά σου? Δεν υπάρχει αλλος τροπος εννοώ? Η μονη σας επαφη ειναι η οικογενειακή επιχείρηση? Καλα σκέφτεσαι να φύγεις να βρεις κάπου καλυτερα εντάξει, αλλα με την κοπελα σου στο πως θα βλεπεστε και θα βρίσκεστε πιστεύω να βρείτε μια λύση. Συζητήστε το και βλέπετε. Η ειλικρίνεια δεν σκότωσε ποτε κανέναν απλα σου ανοίγει τα ματια να δεις καλυτερα.
Scroll to top icon