ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2020 | 13:51

Τι να πω..

Γενέθλια το αγόρι μου χθες...Δυστηχως το πρωί δούλευε...οπότε βάλθηκα να οργανώσω το βραδυνό "πάρτυ".Δεν ήξερα ποιους είχε καλέσει,μιας και δε το συζητήσαμε από το προηγούμενο βράδυ...Είχαμε όμως συζητήσει πριν μια εβδομάδα πως δε γίνεται να τους καλέσουμε όλους μαζί...διότι το σπίτι είναι μικρό. Τον πήρα τηλέφωνο λοιπόν χθες το πρωί,να ρωτήσω ποιους κάλεσε...για να ξέρω να υπολογίσω και τι θα φτιάξω για το βράδυ...Κάλεσε και την οικογένεια και τους φίλους από όσο μου είπε. Επειδή ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος όταν είναι στη δουλειά,που έχεις πολλά στο μυαλό σου και δε πολύ συντονιζεσαι με τα υπόλοιπα... του είπα απλά να το ξανασκεφτει γιατί έγινε ένα κακό κανονισμα και θα ήμασταν είκοσι άτομα σε ένα σπίτι 2επι2 και δε θα χωρούσαμε....Άρχισε να φωνάζει να μου λέει ότι του χαλάω τα γενέθλια και τη μερα,επειδή απλά τον πήρα τηλέφωνο γιατί νοιάζομαι να κάνω ένα καλό πρόγραμμα και να φτιάξω ότι καλύτερο μπορώ και να είμαστε όλοι άνετα , για να έχει ένα αυτός ένα καλό πάρτυ γενεθλίων.Βρήκα και το μπελά μου και από πάνω...Του είπα απλά να κλείσει το τηλέφωνο γιατί πραγματικά με πλήγωσε πολύ αυτό το ξέσπασμα! Με πήρε τηλεφωνο μετά από ένα τέταρτο,λέγοντας μου ότι θα τα ακυρώσει όλα...Φυσικά ένιωσα τελείως αδικημένη,διότι δε νομίζω να έκανα κάτι κακό! Απλά νοιαστηκα για αυτόν! Και σαν κερασάκι στη τούρτα με πήρε να μου πει και αυτό,και με έκανε να νιώσω τύψεις για κάτι που σε προκάλεσα καν! Γιατί απλά νοιαστηκα....Φυσικά το πάρτυ στο τέλος έγινε...μου ζήτησε και συγγνωμη,αλλά ειλικρινά έχω θέμα ! Δε μπορώ να ξεχνάω πράγματα που με πληγώνουν. Ναι μεν τα συγχωρώ αλλά δε μπορώ να ξεχάσω!Δε μπορώ να διανοηθω ότι ο άνθρωπος που ζούμε μαζί και δηλώνει συνεχώς την αγάπη του,ένιωσε έστω και για λίγο ότι είμαι ένας τέτοιος άνθρωπος που έχω σκοπό να χαλάω μέρες και γενέθλια,και πόσο μάλλον με μια κίνηση που μόνο αρνητική δεν ηταν.!Νιώθω περίεργα και άσχημα...
6
 
 
 
 
σχόλια
Ηταν ασχημη η αντιδραση του,ναι εχεις δικιο,αν σε πειραξε θα ηθελα να του ξεκαθαρισεις.Καμια φορα αφηνουμε πραγματα που μας πειραζουν,κατω απο το χαλακι,μεχρι να συμβει το επομενο γεγονος που θα μας βγαλει εκτος εαυτου παλι.
Εδώ έχουμε το θέμα του συνηθους τρόπου σκέψης ανδρών και γυναικών. Λέω συνήθους γιατί προφανώς δεν είναι όλοι/ες ίδιοι.Η αντρική σκέψη είναι απλή και πρακτική και η γυναικεία είναι πιο σύνθετη και πολύπλοκη.Το αγόρι σου λοιπόν χωρίς να σκεφτεί και πολλά (λόγω και της δουλειάς του) κάλεσε φίλους και γνωστούς για το πάρτυ του.Εσύ (και δικαίως) άρχισες να ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες, που θα κάνουν την διαφορά στο πάρτυ για να γίνει πιο πετυχημένο, και που εκείνος δεν ήθελε να ασχοληθεί.Να μην νοιωθεις λοιπόν περίεργα και άσχημα Είναι κρίμα για ένα τέτοιο θέμα.Υ.Γ Δεν μας γράφεις αν το πάρτυ πέτυχε, που είμαι βέβαιος.
Το πάρτι έγινε έτσι όπως το είχε φανταστεί; Χωρεσατε τελικά 20 άτομα ; Υπάρχουν φορές που οι τυπικότητες και οι λεπτομερείς οργανώσεις δεν έχουν σημασία. Τα καλύτερα γλέντια τα έχουμε κάνει όταν κανονίζουμε 3 και βρισκόμαστε 13 σε ένα τραπέζι κι ας είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον. Δική του ήταν η μέρα...όταν νοιαζόμαστε απλά ρωτάμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε, δεν επεμβαίνουμε αν δεν μας ζητηθεί.
Συγγνώμη βρε κοπέλα μου, αν δηλαδή είχε όντως καλέσει πολλούς και ήσασταν στριμωγμενοι, εκείνη τη στιγμή που τον ρώτησες και του είπες να το ξανασκεφτει, τι θα μπορούσε να κάνει; Να τους πει τελικά μην έρχεστε. Αν ήταν να του επισημάνεις το ζήτημα της έλλειψης χώρου, έπρεπε να το κάνεις νωρίτερα. Εκείνη τη στιγμή, όντως απλώς του το χάλασες!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon