ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2020 | 09:22

Μυρωδιά τσιγάρου

Παιδιά καλημέρα. Καπνίζω κρυφά από την κοπελα μου. Ειδικά τώρα που ήταν έτσι η κατάσταση με τον ιο έφτασα δύο πακέτα την ημέρα. Έψαχνα ίντερνετ να βρω κανένα τιπ ώστε να μην μυρίζει το στόμα μου τσιγαρίλα. Έχετε καμία συμβουλή? Μην μου πείτε κόψε το τσιγάρο η πες το στη κοπέλα σου. Ψάχνω λύση μόνο για την βρώμικη ανάσα. Ευχαριστώ.
9
 
 
 
 
σχόλια
Μην σκας, καποια στιγμη θα σε πιασει και ειτε δεν θα χρειαζεται να της κρυβεσαι, ειτε θα χωρισετε και θα καπνιζεις ελευθερος. Με το καπνισμα δεν μυριζει μονο η αναπνοη, μυριζεις ολοκληρος συνηθως και τα ρουχα σου επισης. Και δεν ειναι μονο η μυρωδια το θεμα φαινεται και απ αλλου.
Να καπνίζεις μόνο σε εξωτερικούς χώρους! Κατά τα άλλα τσίχλες και καμία καραμέλα για δροσερή αναπνοή.Ελπίζω να μην χρειάζεσαι μαθήματα για τακτικό βούρτσισμα δοντιών, στοματικό διάλυμα κλπ..
Δύσκολο επειδή δεν βρωμάει μόνο η ανάσα, αλλά και τα ρούχα, τα νύχια, το δέρμα, το σπέρμα....όλα. Δοκίμασε μαιντανό, τσίχλες με κανέλλα, να μασήσεις ολόκληρους κόκκους καφέ...
Scroll to top icon