ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2020 | 18:39

Υιοθεσία παιδιού

Είμαι στα σαράντα. Ηθελα να κάνω οικογένεια αλλά πλέον είναι πολύ αργά. Αργά διότι ναι μεν υπάρχει εργασία αλλά κύκλος γνωριμιών δεν υπαρχει για να διαλέξω κοπέλα .Είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο. Θέλω όμως να δώσω αγάπη και να λάβω αγάπη οπότε σκέφτομαι σοβαρά για υιοθεσία παιδιού. Το μόνο που δεν ξέρω είναι τί χαρτιά χρειάζονται για να υιοθετήσεις παιδί.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ προτείνω να κλειστείς σε γηροκομείο, μιας που περάσανε τα χρόνια και είναι πλέον πολύ αργά. Δεν είσαι ούτε 40, είσαι άντρας και σκέφτεσαι έτσι βλακωδώς. Αν ήσουν γυναίκα, απορώ τι θα έκανες δηλαδή αν δεν είχες παντρευτεί και δεν είχες ακόμη κάνει οικογένεια.
Το να δημιουργήσεις οικογένεια με έναν άνθρωπο είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή. Εφόσον δεν έχει βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, προχώρα με αυτό που σκέφτεσαι. Προσπάθησέ το. Διαφωνώ με κάποια σχόλια. Έστω ότι ο εξ. συνέχιζε την αναζήτηση, μέχρι να γνωριστεί με έναν άνθρωπο, να δει ότι ταιριάζει, να πάει καλά η σχέση και να πει ότι προχωρά στην δημιουργία οικογένειας, παίζει να ξόδευε τον ίδιο χρόνο που θα περίμενε και για υιοθεσία. Εκτός κι αν βρεί μια γυναίκα απλά να του κάνει παιδί, ούσα ενδεχομένως σε μια αντίστοιχη κατάσταση με τον ίδιον. Δηλαδή καθαρή απελπισία.
Scroll to top icon