ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2020 | 18:58

Προϊσταμένη!!

Πριν 6 μηνες πηγα σε καινουργια δουλειά. Η προισταμενη του τμηματος μολις ειχε φυγει με αδεια καθως περιμενε να γεννησει. Μετα απο 4 περιπου μηνες γυρισε και τη γνωρισα. Ξεχασα να αναφερω πως ειμαι γυναικα 26 χρονων. Η προισταμενη μου ειναι 36 χρονών. Εξαρχης ενοιωθα πως δε μπορω να της μιλήσω στον πληθυντικό, μου φαινοταν περιεργο, αν και το προσπαθησα στην αρχη. Η ιδια μου ειπε απο τη πρωτη μερα πως δεν ειχε προβλημα να της μιλαω στον ενικο, αλλα οταν θα ειναι τα αφεντικα μπροστα να της μιλαω στον πληθυντικό. Λογικο και αυτο κανω.Τι με απασχολει τωρα. 2 πραγματα. Το ενα ειναι οτι νιωθω πως υπαρχει μια μεγαλυτερη συμπαθεια προς τα εμενα σε σχεση με τα υπολοιπα παιδια. Οχι κατι πονηρο. Απλα κανουμε πλακα μεταξυ μας. Καποια αστεια. Μια μερα μου ειπε να με παει μεχρι το σπιτι επειδη δεν εχω μεσο. Μιλαμε και για τα παιδια της. Απλα με τα υπολοιπα παιδια γνωρίζετε περισσότερο καιρο και μου εκανε εντύπωση που δεν εχουν αυτη την επικοινωνια. Ειναι σαν να έχουμε χημεια. Απλα την ημερα που μου ειπε να με παει σπιτι μου μιας και ηταν στο δρομο της το ειπε μπροστα σε ολα τα παιδια και μετα σκεφτόμουν μην παρεξηγηθεί απο τους υπολοιπους. Οτι υπαρχουν συμπαθειες και τετοια. Το 2ο που θα ηθελα να μοιραστω ειναι πως εγω είμαι μπαισεξουαλ και συνηθως καποιος πρωτα με γοητευει με το χαρακτηρα του και υστερα με το φυλο του. Ετσι λοιπον καποιες φορες πιανω τον εαυτο μου να σκέφτομαι ελαφρώς ερωτικα τη προισταμενη μου και σε ακυρες στιγμες. Σημερα ειχε ερθει διπλα μου στο γραφειο να δουμε κατι στον υπολογιστή και εκεινη τη στιγμη το σκέφτηκα. Ακουμπουσε χερι με χερι. Χαζομαρες το ξερω και πρεπει να κοψω αυτες τις χαζες σκεψεις τωρα που ειναι νωρις. Απλα γενικα ειναι πολυ γοητευτικος ανθρωπος. Εξυπνη με γρηγορη αντίληψη, 1 λες 10 καταλαβαινει. Με φοβερο χιουμορ. Πειτε καμια γνωμη για ολα αυτα και σορρυ για το σεντονι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Απλα έχετε καλη συνεργασια. Εγώ εκεί το εντασσω, παιζουν ρολο και οι κοντινές σας ηλικίες και το οτι γενικά καταλαβαίνετε η μια τι λέει η αλλη. Εσυ σκέφτεσαι το ερωτικό. Θα σου πω. Δεν ξέρω αν εσυ εχεις δώσει δείγματα οτι είσαι μπάι. Αν το ξέρουν θελω να πω. Θα σου πω γιατί. Δούλευα σε μια εταιρία και η υπεύθυνη τμηματος ηταν παντρεμένη ναι, εγώ στην ηλικία σου και αυτή στη ηλικία που είναι και αυτή που μας λες. Αλλά εμείς στο γραφείο θέλω να πω κουβεντιαζαμε ξέραμε ποιος είναι ποιος, καταλαβες. Προφανώς θα έμαθε και η υπεύθυνη. Λοιπον επειδή λες το ερωτικό. Κι εγώ το σκεφτόμουν και αναρωτιομουν ναι γιατί έβλεπα προσεγγίσεις, γελακια κλπ και βγαίνουμε όλοι σε μπαράκι όλοι οι του τμήματος. Οι πιο πολλοί φεύγουν ήταν παντρεμένοι άλλοι είχαν σχέσεις, λοιπον μένουμε οι δυο μας στο τραπέζι. Και μου την έπεσε κανονικά.. Γιαυτό σου λέω θα στο είχε δειξει αλλιως. Απλα εγώ όλο αυτό που περιγραφεις το βλέπω σαν μια συμπάθεια σαν να είστε κολλητές, απο την πλευρα της. Δεν ξέρω αν αργότερα εκδηλωθεί αλλιως, μπορεί ναι αν είναι όπως εσυ, αν δεν είναι όμως δεν πρόκειται αυτό να συμβεί. Απλα το είπα για να καταλάβεις οτι αν ο άλλος θέλει το δείχνει εμπράκτως και δεν μένει στα υπονοούμενα που θα πιάσεις εσυ. Γιατί μιλάμε για άτομο που τα πιάνει ολα στον αέρα, ε λοιπόν δεν θα είχε εκδηλωθεί λες? Στο αμάξι ησασταν μονες. Εκεί γιατί όχι. Και εκδηλώθηκε όταν ήρθε στο πισι να σου δειξει. Δεν ξέρω εγώ έγραψα πως το βλέπω. Εσυ σκέψου και απλα άφησε το να δεις πως θα παει. Αν εκδηλωθεί ή όχι. Αυτή πρωτη για το λογο οτι η θέση σου δεν ξέρω αν κινδυνευεις να χάσεις τη δουλεια αν της πεις τι νιώθεις πραγματικά για εκείνη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon