ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2020 | 18:58

Πολλοί και μοναξιά

Διαβάζω καιρό εξομολογήσεις και έχω παρατηρήσει οτι υπάρχουν πολλοί που πετάγονται σχεδόν παντού μόνο και μόνο για να γράψουν ένα αντιδραστικό ή κακοπροαίρετο σχόλιο ή στην καλύτερη "ψαγμένο" όπως το θεωρούν. Ποτέ μα ποτέ δεν εκφέρουν την άποψή τους, δεν παίρνουν θέση σε κανένα θέμα και για κάτι θετικό ούτε λόγος. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό και απωθητικό πράγμα από αυτό. Δυστυχώς οτι συμβαίνει εδώ, συμβαίνει και στον έξω κόσμο, συμβαίνει παντού και εξηγεί γιατί πολλοί μιλάνε για μοναξιά. Είναι γιατί οι ίδιοι το προκαλούν και δε τους λυπάμαι καθόλου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αλήθεια; γιατί εγώ ξέρω πολλούς κακοπροαίρετους, εκνευριστικούς, είρωνες στην έξω ζωή που μια χαρά ζωάρα κάνουν και μια χαρά ανθρώπους έχουν γύρω τους, άσχετα αν τους εκτιμούν ή όχι, άσχετα αν όλο αυτό είναι αληθινό ή όχι, και απορώ πώς γίνεται. Βρήκες απλά τρόπο να πετάξεις μπηχτή για μια μερίδα σχολιαστών υπεργενικεύοντας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon