ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2020 | 09:15

Πάλι τον είδα

Κάθε φορά τα ίδια. Με πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι και νιώθω ότι αυξάνονται οι παλμοί μου. Κάτι παθαίνω κάθε φορά που τον βλέπω.Περασε ένας μήνας από τότε που μου έστειλε για μου ευχηθεί. Δύο μήνες από τότε που βρεθήκαμε τελευταία φορά. Τον σκέφτομαι και "αναστατώνομαι" εδώ και μήνες τώρα. Η φωνή του, το βλέμμα του, ο τρόπος που φιλάει...Τον θέλω τόσο πολύ. Τον σκέφτομαι συνέχεια. Δεν ξέρω αν αυτός με είδε. Πολύ πιθανόν να μην τον νοιάζει έτσι κι αλλιως. Πόσο θα ήθελα έστω απλά λίγο χρόνο μαζί του. Να με αγγίξει ξανα. Θυμάμαι πως του την έλεγα γιατί δεν ξεκολλούσε τα χέρια του από πάνω μου ακόμα και όταν οδηγούσε. Όμως πόσο μου έχει λείψει αυτό. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να στείλω. Το ξέρω ότι θα απαντήσει. Αλλά δεν πρόκειται να το κάνω. Νομίζω πιστεύει ότι κάτι παίζει με κάποιον αλλον. Με είχε δει με κάποιον μερικές φορές. Όμως οτιδήποτε έχω προσπαθήσει από τότε με οποιονδήποτε άλλον δεν ήταν το ίδιο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να πω κατι?Επειδη λες οτι αμα του στειλεις θα απαντησει και επειδη μας περιγραφεις πως δεν ξεκολλαγε απο πανω σου,αρα κατι νιωθατε και οι δυο.Και νιωθετε.Δεν στελνεις?Κι οτι γινει βρε κοριτσι.Τουλαχιστον θα ζησεις μια βραδια με ολα αυτα που σου ελειψαν,αν εσυ νιωθεις οτι θελεις τοσο πολυ και δεχτει κι αυτος,γιατι οχι?Ξερω θα με κραξουν πολλοι με αυτα που λεω,αλλα καλο ειναι να μην αφηνουμε απωθημενα.Στην περιπτωση σου εξ υπαρχει ενα μικρο παραθυρακι να γινουν πραξη ολα αυτα που σου ελειψαν κι ας ειναι και για μια βραδια αν το αντεχεις.Σκεψου το.
Scroll to top icon