ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2020 | 11:30

Fool me twice

Η κοπελα μου με χωρισε για δευτερη φορα (ημασταν μαζι 3 χρονια συνολο) γιατι προδωσα την εμπιστοσυνη που μ εδειξε και εκανα σχεδον τα ιδια λαθη που οδηγησαν και στον πρωτο χωρισμο.Δεν την απατησα,ουτε της ασκησα βια με οποιοδηποτε τροπο.Απλα δεν εδειξα σταθερα το ποσο την αγαπω και ποσο νοιαζομαι για εκεινη.Ειναι ενα ατομο που σημαινει τα παντα για μενα και απλα η ανωριμη συμπεριφορα μου οδηγησε σ ολο αυτο.Δεν ειναι διατεθιμενη να μου δωσει αλλη ευκαιρια,οσο και αν το θελω, και ειναι λογικο.Τωρα απλα ειμαι μονος σε μια δουλεια που σιχαινομαι,οι διακοπες ακυρωθηκαν εννοειται.Καλα τα καταφερα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί να ήθελε η κοπέλα να χωρίσει και αυτό να ήταν η αφορμή; Αφού το παιδί λέει ξεκάθαρα ότι είχαν χωρισει για τον ίδιο λόγο και στο παρελθόν και αυτή του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί να μην έκανε κάτι κακό, αλλά η σχέση δεν είναι δεδομένη. Αν την είχες γραμμένη σόρρυ φίλε μου αλλά είσαι φάουλ. Επειδή εκανες μια σχέση δεν σημαίνει ότι εδεσες τον γαϊδαρο.Οι ανθρώπινες σχέσεις γενικότερα χρειάζονται συνεχή προσπάθεια για να κρατηθούν.Πόσο μάλλον μια ερωτική σχέση. Κανείς δεν είναι δεδομένος. Και τις δεύτερες ευκαιρίες δεν τις αφήνουμε να πάνε χαμένες.Δείξε της ότι κατάλαβες το λάθος σου, όχι όμως με το να ζητάς ξανά ευκαιρίες και συγχώρεση. Αλλά με το να της δείξεις πόσο την αγαπάς. Με πράξεις διορθώνουμε τα λάθη μας και όχι με υποσχέσεις.Αν είναι ανένδοτη φίλε μου, προχώρα παρακάτω και κοίταξε στο εξής να μην θεωρείς κανέναν άνθρωπο δεδομένο.
Αν σήμαινε τα πάντα για σένα δεν θα έκανες τσιγκουνιές στα συναισθήματα. Μάλλον δεν της ταιριαζες και σε άλλα πάντως για να φύγει οπότε μην σκας. Γίνε καλύτερος για σένα και αν είναι γραφτό που λένε ίσως "ξανασυναντηθείτε" στη πορεία
Καταρχάς να είσαι περήφανος που μόνο και μόνο για πάρτη σου έφτιαξα λογαριασμό. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά καλωσόρισες στο group των ανώριμων πληγωμένων κλπ κλπ κλπ. Για αρχή δεν πρόδωσες κανέναν παρά μόνο εσένα, εσύ έχασες ότι είχες μαν μου. Από την ψυχή μου σου λέω, μην ζεις με την ελπίδα, πονάει περισσότερο από τον χωρισμό! Πολύ περισσότερο.Τώρα.... κλάψε ή πόνεσε δυνατά,πήγαινε πάρε έναν καθρέπτη στα χέρια σου και σπάσε τον, βγες κάπου ανοικτά(στο μπαλκόνι,στην ταράτσα, μέχρι και στον δρόμο ρε μπρό) και τραγούδα δυνατά το ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΩ από τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ.ΧΑΜΟΓΈΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΧΑΜΟΓΈΛΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΉΣΟΥΝ ΤΡΕΛΌ.
Scroll to top icon