ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2020 | 10:45

κανεις δεν καταλαβαινει

Καλησπερα σας. Εχω ξανα στείλει μήνυμα και άλλη φορά. Με τον φίλο μου είμαστε μαζί 4 χρόνια και τα τελευταία χρόνια μένουμε μαζί με τους δικούς του. Της προάλλες παντρέυτικε ενας πολύ κοντινός συγκενής μου, και τώρα έχουν πέσει όλοι να με φάνε. Συγκεκριμένα η γιαγιά μου πιέζει οτι πρέπει να κάνουμε όπωσδίποτε γάμο. Εγώ με τον σύντροφο μου εχουμε ξεκαθαρήσει την κατασταση και στους δικούς του αλλά και στους δικούς μου οτι δεν μπορεί να γίνει γάμος και παιδιά εαν πρώτα δεν γινει το σπιτι που ετοιμαζομαστε να φτιαξουμε (ανακαινηση χρειαζεται). Γενικα μας πιεζανε πολυ αλλα το ξεκαθαρισαμε . Τώρα όμως η γιαγια μου βάζει συνεχεια φυτιλιες στον μπαμπα μου οτι με κοροιδευει οτι ποτε δεν προκειτε να γινει γαμος οτι εκεινη ξερει καλυτερα οτι εγω δεν τους υπολογιζω οτι μου τρωει τα λεφτα οτι με κανει οτι θελει και κατι τετοια. Εγω ερχομαι και τους βλεπω και της προαλες ενω εγω εκανα κατι δουλειες η γιαγια μου μιλαγε στο τηλεφωνο και οπως πηγα τι να παρω την ακουσα που ελεγε για μενα και με κουτσομπολευε. Με συγχωρειτε για την πολυ για την μεγαλη αναληση. Χρειαζομαι help!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
"Γιαγιάκα, εμένα μ'αρέσει να πηδιέμαι ΜΟΝΟ και ας πηδηχτεί όποιος δεν του αρέσει". (πιάνει σε θεούσες, πουριτανές και ανακατώστρες)"Γιαγιάκα, κοίταξε παίρνε τα φάρμακά σου γιατί δεν βλέπεις ούτε ακούς καλά τελευταίως" (πιάνει σε εύθικτες ανακατώστρες)"Γιαγιάκα, νιώθω πολύ Χριστίνα Ωνάση και θέλω να ξεζουμίσω τον Τιερί μου"(πιάνει σε νέοπλουτες)"Γιαγιάκα, δεν πας μια βόλτε να δεις αν έρχομαι;"(πιάνει γενικώς)"Γιαγιάκα, θα παντρευτώ μόνο όταν έχω αρκετά χρήματα για να φτιαχτούμε όπως πρέπει" (πιάνει σε γενναιόδωρες)"Γιαγιάκα, γιαγιάκα, γιατί να σε λένε γιαγιάκα; Να σε συγκρίνω με μια καλοκαιρινή μέρα;" (παρασύρθηκα, ουπς)
Scroll to top icon