ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2020 | 13:46

Θα με ερωτευτεί θηλυκός άγγελος ποτέ εμένα;

Το θηλυκό πρέπει να μοιάζει με άγγελο. Να είναι όμορφο αγνό και τρυφερό.Ότι και να λές αυτό να χαμογελάει. Ότι και να ζητάς αυτό να σου το δίνει. Η αγάπη αυτό είναι. Όσο περισσότερο αγαπάς κάποιον τόσο περισσότερο είσαι διατεθειμένος να τον βοηθήσεις. Με αγάπη και όχι υποχρέωση του φτιάχνεις ένα πιάτο φαί γιατί ξέρεις ότι αυτό θα τον κάνει χαρούμενο που με την σειρά του αυτό θα κάνει εσένα χαρούμενο. ΄Αντ αυτού βλέπεις μια διάχυτη ξινίλα, κάτι μάπες ,κάτι κομπλεξικές συμπεριφορές. Είμαι απογοητευμένος.
8
 
 
 
 
σχόλια
Η ξινίλα και η αγένεια,δίνει πόντους στα ανασφαλή άτομα...Νομίζουν οτι ανεβαίνουν επίπεδο με αυτό...Συνέχιζε να ελπίζεις...'Οσο για τα μακαρόνια,μια χαρά μπορείς να τα φτιάξεις και μόνος σου και να νιώσεις την ίδια ικανοποίηση..
Εγώ ψάχνω μια κοπέλα να έχω στο friendzone μου που λένε. Που και που να βγαίνω μαζί της για κάναν καφέ και να κάνω λίγη παρέα μαζί της όχι για σχέση! Αλλά θέλω να είναι όμορφη και εύστροφη κι αν γίνεται και καμιά 5ετια - 10ετια μεγαλύτερή μου.
Δικέ μου, προφανώς έχεις το δικαίωμα να επιθυμείς ό,τι θέλεις και να αντιλαμβάνεσαι την αγάπη με ένα δικό σου τρόπο ας πούμε. Το πρόβλημα είναι πως δεν είμαστε άγγελοι, αλλά άνθρωποι. Και οι άνθρωποι έχουν απόψεις, γούστα, απωθημένα, έχουν νεύρα και τσινάνε, πρέπει να δουλεύουν (οι περισσότεροι τουλάχιστον), κουράζονται, έχουν πάθη και αδυναμίες. Πολλές φορές βαριούνται να μαγειρεύουν και να κάνουν δουλειές του σπιτιού. Μια μέρα ο θηλυκός σου άγγελος θα γυρίσει από τη δουλειά και θα είναι μεσ’ τα νεύρα, έτοιμη να δώσει μπουνιά σε όποιον δει μπροστά της, θα σε διαολοστείλει ακόμα! Και εκεί θα χρειάζεται το δικό της άγγελο να την πάρει αγκαλιά και να την παρηγορήσει. Όντως κάποιοι άνθρωποι αντλούν ικανοποίηση με το να προσφέρουν σε άλλους και να τους βλέπουν να ευχαριστιούνται. Όμως με κάποιο τρόπο πρέπει να είναι κι εκείνοι χαρούμενοι, γιατί όπως λέει η παροιμία δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή. Θα μπορέσεις να είσαι ο άγγελος της όταν θα σε έχει ανάγκη; Κατά βάθος πιστεύω πως θα είσαι και ειλικρινά εύχομαι να βρεις αυτό που αναζητάς!
Εσύ είσαι διατεθειμένος μόνο να πάρεις ή και να δώσεις; Αυτό πρέπει να αναλογιστείς μέσα σου. Από την άλλη όπως τα περιγράφεις, μοιάζει σαν να ζητάς ένα ρομπότ και όχι άνθρωπο με συναισθήματα. Εν ολίγοις, να είναι όπως επιθυμείς εσύ να σου φερθεί και αυτή να είναι άβουλο ον.
Το θηλυκό πρέπει να μοιάζει με άγγελο. Να είναι όμορφο αγνό και τρυφερό.Ότι και να λές αυτό να χαμογελάει. Ότι και να ζητάς αυτό να σου το δίνει Πηγή: www.lifo.grΤαιριάζει σε σκύλο η περιγραφή σου πάντως ..
Scroll to top icon