ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2020 | 12:15

Τον αδικησα

Το φίλο μου.....όλη η παρέα δηλαδή....κι αυτός απομακρύνθηκε διακριτικά και υπερήφανα.....δε μας ζήτησε το λόγο...συνέχισε να μας χαιρετά......και μαθαίναμε γενικά νέα του από άλλους...που δεν ήξεραν ότι πια δεν κάνουμε παρέα...πόσο εντάξει τύπος είναι....πόσο χιούμορ έχει...πόσο μυαλό....πόσο καλό παιδί είναι...κι εμείς δεν χαιρομασταν...ντρεπομασταν....που τον διώξαμε....κάναμε κάποιες προσπάθειες να τον ξαναφέρουμε στην παρέα.....ευγενικά αρνήθηκε....του ζήτησα προσωπικά συγγνώμη και με διευκόλυνε: "αδερφέ, αυτά συμβαίνουν στη ζωή...δεν τρέχει τίποτα" ...αυτά....ήθελα να τα πω...sorry ρε Πάνο σε ξεχάσαμε και σε χάσαμε....καλά να παθουμε
7
 
 
 
 
σχόλια
Αρα ο Πάνος κατα τα λεγόμενα σου,"εχει χιουμορ, ειναι εξυπνος, ειναι καλο παιδι αλλα εσεις τον απομακρυνατε ομως ταυτοχρονα συνεχίζατε να μαθαίνετε τα νέα του απο άλλους"...Μια ερωτηση...Πόσο πολυ μπορει να ζηλευατε αυτο το παλικάρι που εκτός απο όλα οσα ανεφερεις τυχαίνει να εχει και αξιοπρεπεια;;;Πάντως μια χαρα παιδι μου ακούγεται και σίγουρα θα βρει καλύτερους φίλους απο εσας που να τον εκτιμουν και να μην φοβουνται μηπως και τραβηξει περισσοτερα βλεμματα επανω του λογω της εξυπναδας του, του χιουμορ του, της καλοσυνης του, ισως και της εμφανισης του;ποιος ξερει...Αν δεν τους εχει βρει ηδη δηλαδη.
Σκεπτόμενος μια δική μου περίπτωση, θα σου πω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και εκείνος καλύτερα χωρίς την παρέα σας. Αν όχι, φαντάζομαι μπορεί να κάνει και ο ίδιος καμιά κίνηση να σας προσεγγίσει.
+1 από μένα για το διδακτικό μήνυμα που περνάει η εξομολόγηση.Υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία δεν απαιτούν ιδιαίτερη μόρφωση, ούτε ιδιαίτερο κόπο. Δε χρειάζονται καν πτυχία, μεταπτυχιακά. Μπορείς να τα κατανοήσεις κι ας μην έχεις πάει σχολείο. Και βέβαια, υπάρχουν κάποιοι κανόνες τους οποίους οφείλουμε να ακολουθούμε, ώστε να τιμήσουμε κάποιον άλλον άνθρωπο, οποιονδήποτε άνθρωπο όπως ακριβώς του αρμόζει και όπως ακριβώς η θέση, το αξίωμα και η ιδιότητα του επιβάλλουν.
Scroll to top icon