ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2020 | 17:14

Ο τσιγκούνης

Λοιπόν! Πριν 5 χρονια γνώρισα τυχαία σε μια παραλία ένα παλικάρι! Επειδή κάναμε διακοπές στο ίδιο μέρος, βγήκαμε 2-3 φορές με την παρέα του και τη δίκη μου και μετα χαθήκαμε. Ωστόσο, κρατήσαμε επαφές όλα αυτά τα χρονια. Εδω κι ένα δίμηνο μου πρότεινε να βγούμε για καφέ αρκετά συχνά, όμως κατι τύχαινε συνέχεια και δεν μπορούσα. Τελικά πρότεινε να παμε θάλασσα μια μερα, του ειπα πως αυτές τις μερες φιλοξενώ μια ξαδέρφη μου αλλα επέμενε να παμε!! Τέλος πάντων πήγαμε θάλασσα, στην παραλία που ήθελε, ο καθένας πλήρωσε τα δικά του και μετα επέμενε να παμε σε ταβέρνα, εμείς δε θέλαμε καθώς δεν θέλαμε να ξοδέψουμε πολλά λεφτά. Του είπαμε πως δεν θέλαμε αλλα μας ζήτησε να του κάνουμε το χατήρι! Παμε στην ταβέρνα και παραγγέλνει όλο τον κατάλογο ΜΟΝΟΣ. Πήρε πράγματα τα οποια δεν άγγιξε καν. Εμάς δεν μας ρώτησε ποτε. Οταν ήρθε ο λογαριασμός μας ειπε δια 3. Στην αρχή έβγαλε να πληρώσει όλο το ποσο Αλλα μετα μετάνιωσε και έβγαλε μόνο το μερίδιο του. Ξενέρωσα πολυ! Περισσότερο, διότι καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης, τόνιζε την οικονομική του ευχέρεια κι επίσης διότι παρήγγειλε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ. Ήταν τουλάχιστον αγένεια. Επίσης, βγήκες με 2 γυναίκες, τις οποιες εσυ προσκαλεσες και κάθεσαι και υπολογίζεις ποσο θα βγει δια 3;.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σου πρότεινε καφέ επί 2 μήνες, κι εσύ δεν μπορούσες επί 2 μήνες επειδή κάτυι τύχαινε(!!), ενώ μιλούσατε επί χρόνια...οκ.Εκείνος παρήγγειλε τον μισό κατάλογο, δεν σας ρώτησε και είχε απαίτηση να πάει ο λογαριασμός δια τρία.Είστε και οι δυο περιπτώσεις!
Scroll to top icon