ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2020 | 16:53

Γιώργο σε μισώ

Τον χώρισα γιατί δεν με σεβοταν και γουσταρε άλλες. Το θέμα είναι ότι το έκανα για την αξιοπρέπεια του εαυτού μου και τελικά είμαι σκατα. 4 χρόνια έχουν περάσει από τότε που χωρίσαμε και κλαίω κάθε μέρα. Αυτός φυσικά προχώρησε τη ζωή του και απλά αναρωτιέμαι γιατί να μην κρατήσω όλα τα λάθη του και να προχωρήσω κι εγώ τη ζωή μου; Μου έχουν δημιουργηθεί τύψεις που τον χώρισα ενώ ξέρω ότι ευθύνεται αυτός που με οδήγησε σε αυτή την αποφαση. Πιστεύω ότι δεν θα τον ξεπερασω ποτέ αλλά ούτε έχω διάθεση νσ προχωρήσω τη ζωή μου, ούτε θα τον ήθελα πισω. Καλα το λένε ότι με κατεστρεψε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τέσσερα χρόνια κλαις κάθε μέρα για κάποιον που δεν σε σεβόταν;Έχεις σκεφτεί ότι ίσως πλέον να είσαι εσύ εκείνη που "καταστρέφει" τους γύρω της και για να μην στο πούνε σου λένε άλλα για άλλα; Να ζητήσεις βοήθεια από ειδικό αν δεν θέλεις να περάσουν άλλα τέσσερα χρόνια και να γράφεις τα ίδια.
Scroll to top icon