ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2020 | 11:20

3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟΣ

Έκλεισα 3 χρόνια μόνος, στο ενδιάμεσο μόνο έχω βγει και έχω φιληθεί με κάποιες γυναίκες. Είμαι 31 και θεωρώ λίγο απαράδεκτο να μην έχει βρεθεί κάτι έστω να πάει στο σεξ εδω και 3 χρόνια. Κάνω λάθος στο ότι δεν μιλάω όπως παλιά έξω , δεν έχω τη διάθεση για παιχνίδι στα μπαρ και από εδώ από εκεί, και όσες φόρες το έχω κάνει αυτά τα 3 χρόνια έχω πέσει σε κακές περιπτώσεις. Δυστυχώς μεσώ γνωστού δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποια είναι ένα θέμα και αυτός μιας και οι φίλοι μου που έχουν κάποια σχέση τυχαίνει να μην έχουν ελεύθερες φίλες.Είμαι σε μια νορμάλ εμφάνιση, σίγουρα υπάρχει ένα κοινό στο στο οποίο θα αρέσω και νιώθω περίεργα γιατί θεωρώ ότι χάνω χρόνο από τη ζωή μου και χάνω και εμπειρίες που θα μπορούσα να είχα.Το μόνο ζήτημα είναι οτι δεν κάνω κινήσεις , όπως και σε όλους μας είναι το ίδιο, γράφω αυτό το κείμενο για να σας πω να μην γίνεται σαν έμενα, κάντε κινήσεις ανοίξτε τα ματιά και ζήστε έντονα τη ζωή δεν υπάρχουν δικαιολογίες και εγώ ει μαι έτοιμος να ξεκινήσω πάλι να ανοίγομαι και να μιλάω με γυναίκες!!! Όποιος γυρίζει μυρίζει και όποιος κάθεται βρομίζει!!!κάλο 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με αυτές. Δεν αξίζουν να πάρουν τίποτα παραπάνω απο αυτό που τους αναλογεί. Ας κάτσουν εκεί με όλη την πλέμπα που βγαίνουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon