ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2020 | 12:41

Τελικά

Θέλω να τον παντρευτώ. Εγώ πάντα έλεγα οτι δε θέλω γαμους κλπ αλλά με αυτόν τον άνθρωπο άλλαξα γνώμη, τον αγαπώ, τον εμπιστεύομαι απόλυτα και νιώθω οτι θέλω να περάσω τη ζωή μου όλη μαζι του. Μου μίλησε για γάμο και στην αρχη σκεφτόμουν οτι είναι ενάντια σε αυτό που υποστήριζα τοσα χρόνια αλλά τελικά νομίζω οτι με αυτόν δε με νοιάζει, θέλω να είμαι μαζι του, θέλω να είμαστε μαζί γαι πάντα!(Ps για να προλάβω ίσως κάποια σχόλια, η εξομολόγηση αυτή δεν έχει στόχο να γενικεύσει μια κατάσταση, δηλαδή το ότι εγω νιώθω ετσι δε σημαίνει οτι ολες οι γυναίκες που λένε οτι δε θέλουν γαμους κλπ κάποια μέρα θα θελήσουν, απλά ήθελα να εκφράσω το πώς αισθάνομαι)
2
 
 
 
 
σχόλια
Και τι σχέση έχει ο γάμος με το αν θα μείνετε μαζί για πάντα;Νομίζεις ότι το νομικό-κοινωνικό-οικογενειακό δέσιμο που δημιουργείται με το γάμο λειτουργεί ανεξάρτητα από τη βούλησή σας να μείνετε μαζί για πάντα;Μάλλον αυτό που έλεγες, δε το πίστευες και πολύ, περισσότερο αντίδραση στο κατεστημένο, παρά ιδεολογία ήταν.Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ΟΥΤΕ ΕΣΥ χρειάζεσαι το γάμο για να μείνετε πάντα μαζί. Θέληση θέλει από την πλευρά σου (και τη δική του, αν θες να είναι αμοιβαίο).
Scroll to top icon