ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2020 | 11:16

Αυτή όλα τα ειχε

Καθόμουν με τον δικό μου και τους φίλους του σε ένα καφέ και εκείνη την ώρα σταματάει στο δίπλα φανάρι μια αντικειμενικα μοντελαρα ξανθιά ,γαλανοματα μέσα σε ένα αμάξι με τέρμα μουσική (σημείωση ο δικό μους και οι φίλοι του τρελαίνονται για τέτοια κόλπα με τα αμάξια όπως και εγώ άλλωστε) γύρισαν εκείνη την στιγμή όλοι ακόμα και ο δικός μου και κοιτούσαν σαν χάνοι και επειδή θεώρησα άκομψο να πάρω εκείνη την ώρα το κεφάλι του δικού μου και να το γυρίσω προς το μέρος μου να μην κοιτάει (θα το έβλεπαν όλοι και οι φίλοι του ) τον άφησα και κοιτούσε ενθουσιασμενο για κάποια δευτερόλεπτα . Αυτή το διασκέδαζε από μέσα ,τους κοιτούσε χαμογελούσε έκανε το κομμάτι της .Εκείνη την στιγμή εγώ δίπλα της ένιωσα σαν την Μαρία της γειτονιάς καθώς ούτε λεφτά για δίπλωμα δεν έχω ούτε είμαι τόσο όμορφη όσο εκείνη ,μετά ο δικός μου μπροστά μου που συνήλθε από την "υπέροχη οδηγό" προσπάθησε να πει "εε σιγα τα αυγά" Έλα όμως που εγώ είδα τον αρχικό ενθουσιασμό και μετά κλείστηκα στην σιγή μου και σκεφτόμουν για τουλάχιστον μία ώρα (χωρίς υπερβολή) πόσο τυχερή είναι,εγώ πότε θα μπορέσω να το κάνω αυτό,αν έλεγε στον δικό μου έλα μαζί μου αν θα πήγαινε και άλλα τέτοια ωραία που σκεφτόμαστε εμείς τα κορίτσια .(εκείνος μεταξύ μας παίζει να την είχε ξεχάσει μετά από τόση ώρα) αλλά εμένα πληγώθηκε το εγώ Μου .Δεν ξέρω αν το κατάλαβε μετά και προσπαθούσε να με κάνει να πω κάτι στην παρέα, μου έλεγε κοπλιμεντα και άλλα τέτοια!να φανταστείτε ακόμα το σκέφτομαι.
11
 
 
 
 
σχόλια
Λίγο ως πολύ θα βρεις όλες τις απαντήσεις σου στα σχόλια που πήρες. Κράτα και μια επιφύλαξη η εντυπωσιακή ξανθιά μοντελάρα να είναι στην πραγματικότητα ξανθός μοντέλαρος που διασκεδάζει με τους χάνους που κοιτάζουν..
Αγαπητη εξ, παντα θα υπαρχει μια καλυτερη απο εμας...το θεμα ειναι να εισαο εσυ καλα με τον εαυτο σου και να μη συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλες...σκεψου οτι αν στη θεση ρης κοπελας ηταν ενας αντρας μοντελο δε θα επεφτε το βλεμμα σου?πιθανοτατα!χωρις να σημαινει τιποτα παραπανω αυτο
Ποια ολα ειχε καλε; Ενα αυτοκίνητο ειχε, με τέρμα τα ηχεία που ισως έκανε εφέ. Σπουδαίο θέαμα...Κράτα αν θες μια συμβουλη. Ποτέ σου μη ζηλεύεις αυτά που δεν έχεις αντιθετως να αισθάνεσαι τυχερή με όσα ηδη έχεις.
Συμφωνώ με τους υπόλοιπους ότι δεν πρέπει να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλον κλπ. Ωστόσο και η συμπεριφορά του φίλου σου ήταν απαράδεκτη. Όλοι θαυμάζουμε το ωραίο, ναι. Όταν είμαστε όμως δίπλα στον σύντροφό μας οφείλουμε να είμαστε λίγο διακριτικοί και να μην τον φέρνουμε σε δύσκολη θέση.
Να μιλάς για τον εαυτό σου, δεν σκέφτονται έτσι όλα τα κορίτσια. Εσύ έχεις βάλει παρωπίδες και κοιτάς μόνο τον σύντροφό σου; Δεν έχει τύχει ποτέ να θαυμάσεις έναν ωραίο άντρα που περνά απο μπροστά σου; Η ομορφιά και τα ωραία αυτοκίνητα δεν κρατούν δυο ανθρώπους μαζί. Αν είστε γύρω στα 20 δικαιολογείσαι λόγω ηλικίας, διαφορετικά λύσε τα κόμπλεξ σου γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό.
αγαπητή Μαρία της γειτονιάς, η ομορφιά ειναι σαφως ενα κίνητρο για να προχωρήσει κάποιος προς την πηγή, το αν θα μεινει ομως... εξαρτάται απο άλλα. Αν ηταν οι ομορφες να τραβανε την ευτυχια, δε θα χωριζε καμια τους. Κι αν καποιος ειναι καλα με τον εαυτο του, δε χρειαζεται μουσικη υποκρουση για να τραβηξει την προσοχη. Στο παλιο σπιτι της γιαγιας μου, υπηρχε ενας καναπες, στο χρωμα του ζαφειριου. Επειτα απο χρονια πετάχτηκε. Μπηκε στη θεση του ενας μπεζ, πολυ μοντερνος, αλλαξε ο χωρος εντελως. Κανενας ομως δεν καθοταν πανω του. Αβολος τελειως...και ολοι αναζητουσαμε τον παλιό, φιλοξενο αγαπημενο μας...Κανενας δε θα σου πει οτι αξιζεις λιγοτερο. Εσυ οριζεις τι αξιζεις.
Λογικά είσαι μικρή σε ηλικία, για να δίνεις τόση βάση σε ένα αυτοκίνητο. Όσο για τη μοντελάρα, σιγά μην κοιτούσε τον δικό σου για ερωτικό παιχνίδι. Αγάπα τον εαυτό σου, χτίσε αυτοπεποίθηση και αποδέξου ότι ΟΛΟΙ, άντρες, γυναίκες, θαυμάζουμε το ωραίο!
Scroll to top icon