ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2020 | 15:27

Σκέφτομαι και γράφω

Είμαι 25 και 6 χρόνια σε σχέση με τον πρώτο μου σύντροφο με τον οποίο είμαστε στην ίδια ηλικία, επαγγελματικό τομέα, μένουμε στην ίδια περιοχή. Γενικώς τα πάμε πολύ καλα, κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια μαζί, κυρίως με δική του πρωτοβουλία. Τελευταία έχουν αρχίσει να με ενοχλούν πράγματα του χαρακτήρα του τα οποία δεν με ενοχλούσαν πριν. Το ότι είναι γενικά ντροπαλός με ξένους, η σχέση του με τη μητέρα του (συνήθης ψιλοάρρωστη σχέση ελληνίδας μανας που είμαι ερωτευμένη με τον κανακάρη -ενώ η ίδια μόνη της είναι αξιόλογο άτομο-), η αναβλητικότητα του και η αποφυγή ανάληψης ευθυνών. Κάποια από αυτα τα στοιχεία τα είχα και εγω μικρότερη, ωστόσο τα εχω αποβάλει πλήρως μέσα από την εξέλιξη μου (δουλεια, ταξίδια, μεταπτυχιακό κ.α. ) και τα σιχαίνομαι πλέον. Νιώθω ότι ενω εγώ είμαι 25 εκείνος έχει μείνει στα 20. Κάνουμε τη σχετική συζήτηση και τα αρνείται όλα κατηγορηματικά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Απλώς βαρέθηκες, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να τον μειώσεις. Απ' όσο καταλαβαίνω δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα να συζητήσετε, δες μέσα σου αν μπορείς να συνεχίσεις αυτή τη σχέση ή όχι.
"τελευταία έχουν αρχίσει να με ενοχλούν πραγματα που δεν με ενοχλούσαν πριν".... Αυτή τη φράση κρατάω. Χαίρομαι που καταλαβαίνεις ότι τα είχε και πριν και δεν τα απέκτησε τώρα , απλώς τώρα σε ενοχλούν. Εν ολίγοις θα σου πω κάτι που ξέρουμε όλοι. Ο έρωτας τα θολώνει όλα. Όλα μοιάζουν χαριτωμένα και ανούσια όταν κοιτάς τα δύο του μάτια. Στην αρχή βέβαια. Όσο περνάει ο καιρός ,η ομίχλη του έρωτα εξαφανίζεται και βγαίνουν τα προβληματακια ένα ένα στην επιφάνεια. Σου συμβαίνει κάτι απολύτως λογικό για τα έξι χρόνια σχέσης που ήδη μετράτε. Μια συμβουλή ,να αφήσεις καλύτερα τα μακροχρόνια σχέδια. Θα με θυμηθείς κάποτε.
Scroll to top icon