ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2020 | 16:39

Catcalling

Πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο που γινεται.Ειμαι 19 και μενω σε νησι ουτε καν σε καμια μεγαλουπολη να το δικαιολογουσα παραπανω.Μην νομιζετε οτι εμεις στα νησια περπαταμε ανετα τα βραδια.Ακομα και με τον ελαχιστο τουρισμο δεν μειωνονται τα κορναρισματα οταν περπατας στον δρομο ακομα και την μερα.Για να δειξουν δηλαδη πως ειναι καφροι και μαγκες πρεπει να σκιαζομαστε εμεις;Προχτες γυριζα απο εξοδο,οχι αργα 12μιση η ωρα το βραδυ με ταξι.Με αφησε 2 λεπτα μακρια απο το σπιτι μου.Πραγματικα 2.Κατεβαινω απο το ταξι και σταματαει ενα αμαξι διπλα μου με 5 μαντραχαλαδες 25- 30 χρονων.Η ερωτηση ηταν "Κοπελια που μπορουμε να βρουμε τα κλαμπ εδω στο νησι;" Εμεινα να τον κοιταω γιατι λεω δεν παιζει να με ρωταει τετοιο πραγμα.Τα κλαμπ ηταν ολο ευθεια ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ σε αποσταση μετρων και η μουσικη ακουγοταν μεχρι εκεινο το σημειο που ημουνΤους δειχνω με το χερι μου διστακτικα χωρις να μιλησω και λενε α ευχαριστω.Δεν λεω οτι ειναι catcalling αλλα και παλι με τρομαξε να σταματαει ενα αμαξι στην μεση του δρομου διπλα μου.Συνελθετε λιγο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Οι άνδρες, ακριβώς επειδή δε βρίσκονται στη θέση μας και δε νιώθουν τον κίνδυνο τόσο όσο εμείς, σπανίως αντιλαμβάνονται πόσο μπορεί να μας φοβίσει ακόμα και κάτι πολύ απλό, όπως να σταματήσουν με το αμάξι να ρωτήσουν κάτι, όταν αυτό λαμβάνει χώρα το βράδυ.
Scroll to top icon