ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2020 | 13:03

Νιώθω ότι δεν αξιζω

Είχα μια σχέση πολυ ομορφη με τον Μιχάλη, είχαμε το ίδιο χιουμορ,μαγειρευαμε μαζί, καθαριζαμε μαζί. Όλα μαζί. Δεν ξέρω τι άλλαξε.. Τι τον έκανε να με σιχαθεί τόσο. Η δουλειά μου δεν έχει στάνταρ ωράριο, δουλευω 6 στα 7. Δούλευα πανω απο 8ωρο σίγουρα. Εχει τυχει σε δεξιώσεις γάμου να κάθομαι από τις 12 έως τις 2 το βράδυ σερί. Ο Μιχάλης δεν μπορουσε να καταλάβει την κούραση μου, εκείνος δούλευε 2-3 φορές την εβδομάδα οικοδομή. Τελευταίο καιρό γυρνουσα σπίτι και αντί να με υποδεχτεί με μια αγκαλιά ένα φιλί, τον έβλεπα κολλημένο σε έναν υπολογιστή. Έπαιζε παιχνιδια όλη μέρα... Νευριαζα.. Καθόμουν ξυπνια μέχρι να το παρει απόφαση να το κλείσει, να πουμε δυο κουβέντες. "Εχω βαρεθεί να ακουω για την δουλειά σου.. " Πλέον δεν μπορουσα να πω τίποτα μαζί του. Γυρνουσα σπίτι και δεν είχε κάνει ουτε μια δουλειά. Πλήρωνα εγώ λογαριασμους τα παντα. Στις αρχές που τα είχαμε, με είχαν απλήρωτη δυο μήνες στην δουλειά, με τον πρωτο μου μισθό πηγα και του πηρα δώρο για τα γενέθλια του, ήμουν η μόνη που δεν του είχε παρει δώρο. Του κανόνισα και παρτι έκπληξη την ημέρα των γενεθλίων του με ο,τι λεφτά μου ειχαν μείνει για να περασω. Επίσης πολλες φορες όταν δεν είχε λεφτά του είχα έτοιμο τον καφέ του, να φαει, τα παντα, όσο γεμάτη και αν ήταν η μέρα μου. Τον τελευταίο μήνα με ειδοποίησε η σπιτονοικοκυρά μου ότι πρεπει να βρω άλλο σπίτι, γιατί θέλει να το χρησιμοποίησει για ιδιοκατοίκηση. Το πρωι έφτιαχνα τα πράγματα για την μετακόμιση και το βράδυ ήμουν δουλειά. Δεν με βοήθησε ουτε σε αυτό... Είπε ότι θα μιλήσει με μεταφορική, δεν μίλησε ποτέ. Πήγε σε έναν ξάδερφο του να μείνει για δυο μερες. Τον έπαιρνα να δω τι κάνει πριν παω δουλειά και δεν μου το σήκωσε. Μου είχαν μαζευτεί τοοοσα πολλα. Του έστειλα μήνυμα ότι δεν θα τον ξαναπάρω, ουτε θα του στείλω μήνυμα, αφου δεν ενδιαφέρεται. Αναγκάστηκα και του έστειλα μήνυμα το ίδιο βράδυ, γιατί γυρνώντας από την δουλειά με λήστεψαν. Του έστειλα μήνυμα ότι κάποιος με ακολουθεί... Δεν απάντησε ποτε. Το επόμενο πρωι που του εξήγησα τι έγινε... Μου είπε " Και τι θες να κάνω εγώ? " Και είσαι χαζή?? Δεν μπορουσες να τρέξεις?? Την ώρα της ληστείας είχα παγωσει.. Μου είχε βγάλει μαχαίρι.. Τι μπορουσα να κάνω? Πραγματικά εχω γίνει χίλια κομμάτια μέσα μου, τόσο ανεπιθύμητη είμαι? Δεν τον ενδιαφέρω καθόλου? Βαρέθηκα να ζητιανεύω λίγη τρυφερότητα και λίγη αγάπη.. Τον χώρισα χθες... Εχω βαρεθεί την αχαριστία, εχω βαρεθεί το αχανές βλέμμα του χωρίς συναίσθημα, εχω βαρεθεί να γυρνάω σπίτι και να εχω τέτοια αντιμετώπιση. Εχω βαρεθεί να δίνω και να μην παίρνω. Τι να την κάνω μια σχέση στην οποία δεν υπάρχει αμοιβαιότητα και σεβασμός. Είμαι πληγωμένη.. και εχω ακόμα συναισθήματα, αλλα έπρεπε να σκεφτώ και τον εαυτό μου... Όλο αυτό με εφθειρε.. Κατάλαβα ότι απλά το τραβουσα από τα μαλλιά. Την επόμενη φορά που θα βαρεθείτε ένα άτομο, μην του κάνετε την ψυχολογία σμπαραλια.. Πείτε του απλά στην μούρη, ότι δεν τον θέλετε άλλο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς, πολύ συχνά, τα όποια όμορφα συναισθήματα νιώθουμε στην αρχή μιας σχέσης, ξεθωριάζουν υπό το βάρος των red flags και των βαθιών ελλειμμάτων κάποιων ανθρώπων. Νομίζουμε πως τα συναισθήματα είναι η απόδειξη ότι "κάτι υπάρχει εδώ που οφείλω να διασώσω...κι αν δεν το κάνω, θα είμαι μάλλον ανεπαρκής σύντροφος"... όμως δεν είναι έτσι.Αν δεν είναι αμοιβαίο, δεν προχωράει. Είναι σαν δυο πόδια, το καθένα με το δικό του μυαλό, δικό του ρυθμό- αν δεν κινούνται αρμονικά, το σώμα δεν θα προχωρήσει. Μην αναλώνεστε σε άτομα και καταστάσεις που δεν σας αξίζουν. Μάθετε τί σας αξίζει κι επιδιώξετε ΑΥΤΟ- όχι κάτι άλλο.
Ήταν λίγος για σένα. Ένας άντρας - μωρό δεν έχει να σου δώσει τίποτα. Ένας άντρας σκέτο, έχει να σου δώσει προστασία, αγάπη και ο, τι άλλο ζητάς. Έκανες μια λάθος επιλογή. Μια λάθος επιλογή δεν μπορεί να σε κάνει ανάξια. Εσύ είσαι εντάξει. Πολύ εντάξει. Αν εισαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά θα βρεθείς σε μια σχέση που θα σε γεμίσει σιγουριά και αυτοπεποιθηση. Ήταν ο λάθος άνθρωπος να δεθεις. Έγινε, θα περάσει. Θύμωσε μαζί του, όχι με τον εαυτό σου. Μπράβο που χώρισες. Προχωράς για μία ομορφότερη σχέση και μία καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου. Ουδείς αναντικατάστος, φίλη!
Φιλη μου μια ((((αγκαλια)))) απο μενα,δε θελω να νιωθεις οτι δεν αξιζεις.Τα εβγαλες περα ολα μονη σου και μαλιστα περασες και μια ληστεια (πολυ αρνητικο ολο αυτο) και ολα αυτα τα εβγαλες εις περας μονη!Αξιζεις πολλα να ξερεις και εισαι θησαυρος.Απλα ο αλλος ηταν μαλακας και δεν καταλαβαινε και δεν ενιωθε αν θες τα οσα ενιωθες εσυ.Ειχε βολευτει στο να τα βρισκει ολα ετοιμα.Και αμφιβαλλω αν ειχε τη δυναμη και τα κοτσια να σου παραδεχτει αυτο που γραφεις στην τελευταια προταση "οτι δε σε θελει αλλο".Σιγα μην ειχε.Εσυ ησουν πιο πανω απο αυτον,εσυ εκανες πολλα περισσοτερα απλα εκεινος ηταν αχαριστος και δεν εκτιμησε τιποτα ποτε.Δε σε νοιαστηκε πιστευω ως γυναικα ως σχεση,πχ στα διαφορα θεματα που ειχες με τη δουλεια,να σου πει ελα να μιλησουμε,να σε ακουσω,θα το παλεψουμε μαζι.Εγω ειδα εναν τεμπελη/ανικανο να τα περιμενει απο σενα ολα.Και να φερεται αχαριστα και μαλιστα να τον καλεις οταν κινδυνευεις και αυτος να σε καλει την επομενη μερα.Ποσο αχρηστος θεε μου.Καλα εκανες και εφυγες.Μα τι αλλο να κανεις.Ηταν σαν μια τρυπα στο νερο.Οτι και να εκανες οπως και να φεροσουν εκεινος ηταν απαραλλαχτος.Δεν εβλεπες μια βελτιωση μια εκδηλωση κατι βρε παιδι μου απο την πλευρα του να σε κανει να θελεις να μεινεις.Τερμα αχαριστος.Απλα ειχε βολευτει.Τερμα παρτακιας.Αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι για σχεσεις για να δινουν.Κανουν σχεσεις για να εχουν υπηρετες και μαλιστα να τους βγαζουν και ολα τα κομπλεξ τους.Η ζωη ειναι ανοιχτη μπροστα σου,συνεχισε την πορεια σου με τα θελω σου και πιστεψε με θα βρεις ανθρωπους να σε αγαπησουν πραγματικα και να σε νοιαστουν.Μπορεις να νιωθεις συναισθηματα,ενταξει επομενο ηταν,πες οτι ηταν μια κακη παρεα απο αυτες που τις καταλαβαινεις μονο οταν ληγουν στο τελος.Να νιωθεις δυνατη,να νιωθεις οκ με σενα γιατι εκανες τα μεγιστα και ησουν πολυ καλυτερη του.Για μενα πολυ καλυτερη απο δεκα αντρες μαζι που δεν εχουν τα κοτσια για τα πιο βασικα πραγματα.Παρε το χρονο σου και προχωρησε.Και ευχομαι να βρεις αυτο που αξιζεις.Καμια φορα θεωρουμε οτι οι αλλοι θα αλλαξουν οτι θα δουν τι προσφερουμε,οτι οτι κλπ κλπΣε δικαιολογω απολυτα,εχω υπαρξει σε σχεση τετοια και φυσικα εφυγα οπως εφυγες κι εσυ.Ενταξει σου μενει ενα κενο οτι χαλαστηκες χρημα και συναισθημα σε κατι που δεν αξιζε,ισως τοτε που το ξεκιναγες και ξεκιναγα να τα ειχαμε δει τα πραγματα αλλιως.Το θεμα ειναι οτι εφυγες απο κατι που δε σε οδηγουσε καπου και σωθηκες.Εγω παντα κρατω μικρο καλαθι.Σε ολα.Σε σχεσεις σε φιλιες σε δουλεια.Παντα.Για να μην απογοητευομαι τοσο επειτα.Να ξαναβρεις τον εαυτο σου τον δυναμικο και να προχωρησεις γλυκια μου γιατι σου αξιζουν πολλα ! :) Να σαι καλα και να προσεχεις.
Scroll to top icon