ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2020 | 18:05

Η ζωή μου...

Στην αρχή στεναχωριόμουν πως αυτά που εγώ έχτισα στη καριέρα μου, με τόσο κόπο, άλλοι επειδή είχαν το μέσον το έκαναν πιο μικροί και πιο εύκολα, έτσι είχαν χρόνο να απολαύσουν την καριέρα τους και σύντομα να κάνουν οικογένεια (είμαι γυναίκα που δεν μεγάλωσε σε μια οικογένεια και μιλώ για πλοία). Κάποια στιγμή,μετά από ένα μεγάλο σοκ, γύρισα το κεφάλι μου πίσω, κοίταξα τη ζωή μου... και κατάλαβα... δεν θα άλλαζα τίποτα! Όλα όσα έζησα, όλες οι δυσκολίες, με έκαναν αυτό που είμαι τώρα και είμαι περίφανη γι' αυτό που είμαι. Γεύτηκα τα πάντα στη ζωή και έχω εμπειρίες σε όλους τους τομείς (έρωτα, αγάπη, πάθος, λεφτά, εργασία, ατυχήματα, οικογένεια, φτώχια, δυστυχία, ύγειας κλπ) νιώθω πλέον τόσο τυχερή, ο χαρακτήρας μου και τα συναισθήματα μου έχουν ταιράστια παλέτα, είμαι γεμάτη! Δεν έχει σημασία πως ξεκινάς...σημασία έχει το ταξίδι, η διάρκεια του, Για το τέλος ακόμη δεν ξέρω αν αξίζει η όχι, ακόμη είναι νωρίς να το μαθώ και αυτό (ελπίζω).
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Για να είμαστε τεχνικά ακριβείς, το μέσον και η ευγενική μεσολάβηση δεν αποτελούν την ικανή και αναγκαία συνθήκη για να κάνει κάποιος καριέρα. θα πρέπει να υπάρχει και ένα αποτέλεσμα μετρήσιμο σε κάθε καριέρα. Δέχομαι ότι το μέσον έχει μια συμβολή, αλλά αν δε συνοδευτεί και από κάποιο αποτέλεσμα τότε καριέρα δεν... Για κανα μεροκάματο, καμιά θέση εργασίας οκ, το δέχομαι. καριέρα όμως με τίποτα. Για τα κομματικά αξιώματα επίσης να το δεχτώ. Έχομε άλλωστε και πρόσφατα παραδείγματα στρατηγικών συμβούλων κλπ κλπ με βιογραφικά εμπειρίας σε τσιπουράδικο. Για το "ταξίδι", που αναφέρεις, το έχω ξαναγράψει. Μπορεί το ταξίδι θεωρητικώς να έχει μια αξία, ωστόσο αποδεικνύεται στην πράξη ότι το αποτέλεσμα, που βγάζει χρήσιμα και μετρήσιμα συμπεράσματα, συγκεντρώνει την υψηλότερη τιμή.
Ο κάθε άνθρωπος έχει το παζλ του και κατά ουσία μόνο αυτός ξέρει τι κουβαλάει... ψάξε γιατί σου λείπει κομμάτι , εξ ου και το μοιράζεσαι δημόσια σε λίγα άτομα ... καλές γιορτές ναυτιλιακή υπάλληλε :)
Ωραία οπτική γωνία αν και εντελώς αντίθετη από τη δική μου. Εγώ θα προτιμούσα να μην είχα περάσει τις δυσκολίες που πέρασα, ή τουλάχιστον τις περισσότερες. Θα προτιμούσα να είχα εξαρχής μια όμορφη ζωή και όμορφες εμπειρίες. Δεν βρίσκω τίποτα καλό στις πληγές.
Scroll to top icon