ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2020 | 01:24

Αναρωτιέμαι για μένα...

Λοιπόν γενικώς σαν άνθρωπος γνωρίζω πως νιώθω και τι μου συμβαίνει ψυχικά και έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι ότι ίσως είμαι ασεξουαλική. Δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου το ερωτικό κομμάτι. Με ενδιαφέρει μόνο η ζεστασιά και η βαθιά ανθρώπινη επικοινωνία και σύνδεση και αυτό το έχω και είμαι ευγνώμων. Έχω φίλες και συζητώ, μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και μέσω αυτής της αλληλοκατανόησης νιώθω πληρότητα. Πριν κάποιους μήνες ήρθε στην ζωή μου ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλούσαμε με τις ώρες, είχαμε κοινό τρόπο σκέψης και κοινή οπτική για τις καταστάσεις. Δεν μπόρεσα να τον δω ερωτικά, αλλά τότε δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι ίσως δεν είμαι των "ερωτικών σχέσεων". Εκείνη την περίοδο πιεζομουν δίπλα του, διότι προσπαθούσα να αισθανθώ συναισθήματα που δεν μπορούσα, αλλά μάλλον δεν έφταιγε ο συγκεκριμένος, ίσως είμαι γενικά εγώ έτσι. Αλλά αν είμαι έτσι, μακάρι να το είχα αντιληφτεί λίγο νωρίτερα και να του είχα μιλήσει για το πως αισθάνομαι γιατί ήμασταν πολύ κοντά. Και εκείνος μου έλεγε "ότι μαζί σου, μπορώ να συζητήσω άπειρα πράγματα". Και εγώ αυτό θέλω από μια σχέση. Πνευματική σύνδεση μόνο.Απομακρύνθηκα λέγοντας του ότι δεν μπορώ να τον δω ερωτικά, αλλά αν είχα καταλάβει από τοτε τον εαυτό μου και του είχα μιλήσει ίσως και εκείνον να μην τον ενδιέφερε τόσο το ερωτικό κομμάτι. Φαινόταν ότι άλλα πράγματα τον ενδιέφεραν περισσότερο πέρα από αυτό. Μου έδειχνε μια αγάπη ανώτερη, πολύ πιο αγνή....Αναρωτιέμαι για όλα αυτά και πιστεύω ότι ο καιρός θα δείξει... Εύχομαι ο καθένας να βρίσκει αυτο που τον κάνει ευτυχισμένο. Καλές γιορτές!!!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητή ελπίζω να διαβάσεις το κείμενο μου.Καταρχάς θα σου πω ότι είναι απόλυτα λογικό να αισθάνεσαι έτσι , μετά από κάποιες καταστάσεις στην ζωή μας..Αρκετοί το έχουνε περάσει αυτό..Το σεξ "βρωμάει" , γύρω μας , αυτό που δεν βρωμάει , είναι η σύνδεση , η επικοινωνία και το ίδια κοινά στοιχεία με τον άνθρωπο σου , θα σου βγάλω τις φίλες και τους φίλους από όλα αυτά..Αναφέρομαι στον σύντροφό σου..Το θέμα είναι έδωσες χρόνο να δεις αν σου βγαίνει το σεξουαλικό? Προσπάθησες?Όσο να είναι , είναι ένα σημαντικό στοιχείο να υπάρχει αλλά εφόσον και αυτός δεν έδειχνε ότι τον ενοχλεί , ίσως και αυτός ήθελε κάτι πιο ουσιαστικό από σένα και όχι μόνο το σεξ , που έρχεται και αυτό , πίστεψε με..Εφόσον νιώθεις κάπως "μετανιωμένη" γιατί δεν κάνεις μια κίνηση προς αυτόν? Θεωρώ θα χαρεί ιδιαιτέρως , ειδικά αν ήταν κολλημένος μαζί σου..Από προσωπική εμπειρία , μιας και έτσι είμαι και αυτήν τη περίοδο , αντικειμενικά , είμαι στην θέση του ανθρώπου που λες.Ήμουν με γυναίκα , αρκετούς μήνες που είχαμε τα ίδια θέλω , μια φοβερή χημεία σαν άνθρωποι με τους ίδιους στόχους ΑΛΛΑ υποθέτω ότι δεν της έβγαινε το ερωτικό (τουλάχιστον στον βαθμό που θα ήθελε) και έτσι αποφάσισε να φύγει. Δεν συγκρίνω τις καταστάσεις , αλλά επειδή βλέπω κοινά σημεία , εγώ θα ήθελα πολύ να επικοινωνήσει πάλι μαζί μου , να συζητήσουμε και να μου πει και να της πω κάποια πράγματα (αν και έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω αλλά δεν)Άρα αν θες την προσωπική μου , άποψη , αν νιώθεις ότι βρήκες αυτά που ψάχνεις σε έναν άνθρωπο , για τον εσωτερικό του κόσμο , πήγαινε και βρες τον και μίλα του , πες του πως νιώθεις , δεν θα απομακρύνθει και θα προσπαθήσει μαζί σου , αν νιώθει όντως πράγματα για σένα και το ερωτικό θα έρθει πολύ σύντομα.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλές γιορτές!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Προσπάθησα ναι αρκετά με εκείνον. Και ίσως να έχεις δίκιο. Θα σκεφτώ πολύ προσεχτικά τι να κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και για την ενθάρρυνση. Έλαβα σοβαρά υπόψη τα λόγια σου και θα σκεφτώ πως πρέπει να κινηθώ. Και σε σένα καλά Χριστούγεννα και ότι επιθυμεί η καρδιά σου!!!!!!
Scroll to top icon