ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2020 | 21:10

Θέμα υγείας

Έμαθα την αλήθεια γιατί το μόνο που ήθελε από μένα είναι να έχουμε ελεύθερη σχέση. Έχει κακοήθεια και το έμαθα αυτές της ημέρες... Δεν πίστευα αυτό που άκουσα δεν ήξερα τι να πω απλά δεν το πίστευα... Ήθελα μια σχέση μαζί του πότε δεν ήθελα μόνο να περνάμε καλά όταν έβλεπα να μην αλλάζει όλο αυτό του ζήτησα να σταματήσουμε. Με παρακάλεσε να μην με χάσει από την ζωή του μου είπε πως δεν θέλει να με πληγώσει και πως έχει αυτή την αρρώστια που ούτε να την πω δεν θέλω. Παλεύει ο άνθρωπος καί εγώ χωρίς να ξέρω έλεγα με θέλει μόνο να περνάει καλά τώρα καταλαβαίνω το λάθος μου . Τώρα που τα έμαθα όλα δεν ξέρω τι να του πω ο ίδιος μου είπε πως καλύτερα να ήμαστε μόνο φίλοι πλέον και συνεχώς λέει δεν θέλει να με πληγώσει αλλά ξέρω πολύ καλά πως με θέλει για σχέση τόσες φορές μου το είπε αλλά το πήρε πίσω... Με ότι και αν έμαθα δεν άλλαξε αυτό που νιώθω γία τον ίδιο τον θέλω στην ζωή μου έστω και ως φίλο δεν μπορώ να επιμενω για κάτι παραπάνω....
3
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά, κατάλαβα ότι σας κρατούσε σε απόσταση επειδή δεν ήθελε να επωμιστείτε το συναισθηματικό φόρτο που συνεπάγεται αυτή η ασθένεια. Βλέποντας, όμως, το σχόλιο του Διογένη Κυνικού και ξαναδιαβάζοντας την εξομολόγησή σας από διαφορετική οπτική, αναθεώρησα... Είδα έναν άνθρωπο που, πράγματι, δεν σας ήθελε για κάτι παραπάνω και το γεγονός ότι νοσεί δεν σχετίζεται απαραίτητα με το λόγο που σας κράτησε σε απόσταση. Τώρα σάς ζήτησε φιλία γιατί θέλει συμπαράσταση και σας βλέπει παραπάνω από πρόθυμη να του την παρέχετε. Ωστόσο, εσείς πρέπει να προετοιμαστείτε για το εξής ενδεχόμενο: αν όλα βουν καλώς και ο άνθρωπος αυτός αναρρώσει (που το εύχομαι) και σας κάνει ξεκάθαρο πως θέλει από εσάς μόνο φιλία ή πολύ ελαφρές καταστάσεις, μην κρατήσετε κακία απορώντας γιατί συνεχίζει να μη θέλει σχέση μαζί σας παρά το γεγονός ότι θα του έχετε σταθεί. Με άλλα λόγια, αν θέλετε να είστε δίπλα του στη δύσκολη κατάστασή του, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε καμία προσδοκία από αυτό. Το να επενδύσετε το χρόνο σας και την ενέργειά σας για έναν άνθρωπο που ενδέχεται να μην ήθελε να είναι εκεί για εσάς αν θα ήσαστε εσείς αυτή που θα το είχε ανάγκη, είναι αρκετά μεγάλη θυσία. Καλή του ανάρρωση.
Το γεγονός ότι έχει ασθένεια, δεν αναιρεί το ότι σε ήθελε απλά για να περνά καλά, ούτε βλέπω κανένα μεγαλείο ψυχής απέναντί σου, η δική σου κατάσταση του είναι πλήρως αδιάφορη και κοιτάζει μόνο τη δική του πλευρά. Εύχομαι ο άνθρωπος να βγει σιδερένιος και να είναι πάντα καλά.
Τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολες!!! Τελικά ο καθένας είναι άγνωστο τι βάρος κουβαλά στους ώμους του. Να του σταθείς όσο μπορείς και να τον αγαπάς!!!!! Αυτό μονάχα!!!!! Ο Θεός να δίνει δύναμη και στους δύο και μακάρι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του!!!! Ότι και αν πούμε εδώ θα είναι λίγο... μπροστά σε αυτό που ζείτε!!!!!!
Scroll to top icon