ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2021 | 20:39

Εμμονή...

Το νέο έτος με βρήκε στα κλάματα και την στεναχώρια..Φαντάζομαι πως θα είναι η χρονιά..Την θέλω ρε παιδιά , την θέλω ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ..Με ήθελε και αυτή αλλά μάλλον για λιγο..Πλέον έχει αποφάσισει να μην μιλάμε..Το σεβάστηκα και δεν την ενόχλησα (αν εξαιρέσουμε κάποια μυνήματα τις πρώτες μέρες του χωρισμού)..Τι να κάνω ρε παιδιά? Σας ικετεύω βοηθήστε με.Δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι.Δεν έχει νόημα ΤΙΠΟΤΑ..Μόνο αυτήν σκέφτομαι και τίποτα άλλο..Ήθελα τόσο να της στείλω ευχές για την νέα χρονιά αλλά δεν το έκανα.Ξέρει πως νιώθω.Ξέρει ότι το μέλλον μου θέλω να είναι με αυτήν.Έχω πάθει άσχημη εμμονή μαζί της. Πρώτη φορά αυτό το πράγμα στην ζωή μου.Δεν μπορώ να ξεφύγω από όλο αυτό.Χριστέ μου αν με ακούς , κάνε το θαύμα σου σε παρακαλώ.Κάνε κάτι ειλικρινά.Μου αξίζει γαμωτο μου να είμαι και εγώ ΜΙΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ φορά ευτυχισμένος..
2
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνω πως θέλεις να σεβαστείς την απόφαση της να αποστασιοποιηθείτε, κι αυτό είναι σημάδι των συναισθημάτων που έχεις για εκείνη. Πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα από τότε, έτσι ώστε να είχε χρόνο και χώρο να το σκεφτεί καλύτερα; Εάν πέρασε, τότε για μένα αξίζει μια ακόμα προσπάθεια. Μπορείς να το προσπαθήσεις ξανά, με κάποιο όμορφο τρόπο να της δείξεις τα συναισθήματα του, πραγματικά αξίζει τον κόπο! Τα συναισθήματα αυτά είναι πολύτιμα, είναι κρίμα και άδικο να μένουν θαμμένα, η ματαίωση της έκφρασής τους μετατρέπεται μετά σε πίκρα ή ενοχές... Σκέψου ένα τρόπο, κάτι ρομαντικό, κάτι με το οποίο θα καταλάβει, και με το οποίο θα την σεβαστείς ταυτόχρονα, κ ά ν τ ο! Εάν δεν ανταποκριθεί, θα σου δώσει μια πιο αποφασιστική ώθηση να πας παρακάτω! Το ξέρω ότι θα χρειαστεί το χρόνο σου, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις! Καλή επιτυχία!
Scroll to top icon