ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2021 | 16:59

Μας κατέστρεψαν αυτά τα σοσιαλ

Δύο άτομα βγαίνουν. Υπάρχει φλερτ, ενδιαφέρον , προχωρά η κατασταση. Παρελθόν δύσκολο και για τους δύο. Ο άντρας πιο σίγουρος η γυναίκα δείχνει σίγουρη αλλά δεν είναι. Με τα πολλά και τα λίγα περνά ο καιρός (2 μήνες) και δεν βγαίνει κάτι παραπάνω από αυτό (σε σχέση δηλαδή) Η γυναίκα χωρίζει τν άντρα με δικαιολογίες είτε αλήθεια (ειλικρινά δεν ξέρω τι απ' τα δύο να πιστέψω)Ο άντρας το δέχεται και δεν την ενόχλησε (αν και τρελα κολλημένος)Μετά από κάνα 20ημερο χωρισμού , μπλοκ της γυναίκας από τα σοσιαλ (facebook , Instagram δεν είχα τότε) στον άντρα.Και ερωτώ εγώ:ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΌΓΟ;;;;;;;;;;;1. Μπλοκ = δεν μου καίγεται καρφί για σένα;;;;(Αν ναι δεν χρειάζεται να με μπλοκάρεις απλά σβήσε με "κοτζαμ γυναίκα")2. Μπλοκ = Σε γουστάρω ακόμα (η έστω νιώθω κάτι για σένα) και δεν μπορώ να βλέπω τι κάνεις;;;3. Μπλοκ = Δεν με νοιαζεις , αλλά ας σου σπάσω και λίγο τα νεύρα;;;;*Και όλα αυτά γιατί , εφόσον χωρίσαμε (αρκετα χάλια ψυχολογικά και στεναχώρια) έφυγα από το νησί που μένω και πήγα σε μια συνάντηση για δουλειά στην πόλη που κατάγεται η γυναίκα αυτή και εγώ ανέβασα κάποια στορυ. Επίσης σε αυτήν τη πόλη μένει μια γνωστή μου όπου με φιλοξένησε για τρεις μέρες (όταν λέω γνωστή , εννοώ γνωστή ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ)Βέβαια η γνωστή μου ανέβασε στορυ που ειμασταν σπίτι παρέα , το βλέπει λοιπόν η άλλη και τσουπ το μπλοκ.Της έστειλα μύνημα (όταν το πήρα πρέφα) και την ρώτησα αν υπάρχει κάποιος λόγος που έκανε το μπλοκ. Δεν απάντησε ποτέ φυσικά.Δοκίμασα να την πάρω και ένα τηλέφωνο όπου ούτε αυτό το απάντησε. Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.Εγώ πλέον είμαι να σκάσω. Την θέλω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα
5
 
 
 
 
σχόλια
Την πιθανότητα να υπάρχει κάποιος που θα μπορεί να δει τα σόσιαλ της, και δεν θέλει να φαίνεσαι, την έχεις υπολογίσει; Όχι απαραίτητα άλλος εραστής. Γενικώς. Εν τω μεταξύ για 2 μήνες σχέση, πολύ δράμα έχω να πω.
Το μπλοκ σημαίνει μπλοκάρω και κάθε επαφή μαζί σου. Όποιος και αν είναι ο λόγος που γίνετε, πρέπει να το σεβόμαστε. Εσυ λογικα δεν την έπεισες πως πηγές εκεί για δουλειες. Αν ζήλεψε τη φίλη σου και το εκανε για να σου τραβήξει την προσοχή, τότε θα απαντούσε στις κλήσεις σου.
Τα social επηρεάζουν την ζωή μας όσο εμείς τα αφήνουμε να την επηρεάζουν.Εδώ ο άλλος/άλλη θεωρεί κατόρθωμα την απουσία ή την αποχώρηση του από τα social και αισθάνεται την ανάγκη να το ανακοινώσει εδώ κι εκεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon