ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2021 | 17:21

.......

Θέλω να επανασύνδεθω με την πρώην μου (όχι ακριβώς πρώην μιας και δεν είχαμε σχέση) Θέλω να αφήσω τον καιρό να περάσει και με σχετικά σοβαρό μυαλό να δω αν όντως την θέλω εγώ ή ο εγωισμός μου. (έχουν περάσει 3μηνες από τότε) Είχε μέρες που ήμουν σε απελπιστική κατάσταση....ωστόσο όσο προδομένοι όσο ταλαιπωρημένοι όσο και να πονεσαμε όλες οι σχέσεις μας κάτι έχουν να μας διδάξουν....μας.κάνουν καλύτερους ανθρώπους με προοπτικές για καλύτερες και πιο ουσιαστικές σχέσεις (θα ήθελα πραγματικά να το πιστέψω αυτό)Τώρα αν έρθει η επανασύνδεση όσο και τα 2 πρόσωπα είναι διαθέσιμα και θέλουν οκ...Περνώντας ο καιρός καταλαβαίνω ότι την θέλω εγώ κ δεν είναι εγωιστικό το όλο σκηνικό αλλά τα χέρια μου είναι δεμένα
5
 
 
 
 
σχόλια
Οι κακές σχέσεις δε νομίζω να κάνουν κανέναν άνθρωπο καλύτερο αλλά σίγουρα του επιτρέπουν να γίνουν χειρότερος και να σε δυσκολεύουν να γίνεις καλύτερος. Πολλά διδάγματα είναι από ανούσια έως και ενίοτε αποπροσανατολιστικά. Αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι εντέλει η σχέση που δομεί κάποιος με τον εαυτό του, το ποιος επιλεγεί έμπρακτα να είναι και πως αντιμετωπίζει όσα βιώματα προκύπτουν. Οι σχέσεις, με την έννοια είναι στη φύση τους η απαιτητικότητα αν θέλουμε να είναι καλές , δε νομίζω ότι αντέχουν και την πίεση κακής συμπεριφοράς ή παντελής έλλειψης ταιριάσματος. Πού θέλω να καταλήξω τέτοια ώρα; Στο ότι τα βρείτε δεν τα βρείτε, καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι μόνο από δική σου επιλογή και οι κακές εμπειρίες ίσως στο κάνουν δυσκολότερο έως ακατόρθωτο. Ένας τέτοιος τρόπος είναι επικίνδυνος και θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά ειδικά τα ενοχικά άτομα, κι εξοργιστικός για όσους φέρονται άσχημα σε περίπτωση που θεωρήσουν ότι έτσι προσφέρουν μαθήματα, τουτέστιν δυνατότητες για διδάγματα. Ας μην τα χρυσώνουμε όλα , περιττό.
Σου εύχομαι να γίνει όπως το επιθυμείς. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο ως προς το "κάθε σχέση μας κάνει καλύτερους ανθρώπους". Πιστεύω οι κακές εμπειρίες, οι σχέσεις που δεν μπορέσαμε να αναλύσουμε, διαχειριστούμε και αφήσουμε, μας φθείρουν. Και μας "καίνε" συχνά για τις επόμενες, στις οποίες μπαίνουμε μαγκωμένοι, αγχωμένοι και "μυγιασμένοι". Όχι ότι δεν μπορεί να ξεπεραστεί, αλλά θέλει δουλειά.
Από τη μια λες πως θελεις να επανασυνδεθείς με κάποια που ειχες κάτι αλλά από την άλλη δεν είσαι καν σίγουρος αν το θελεις πραγματικά. Αν την ηθελες πραγματικά θα το ήξερες ήδη. Δεν θα περίμενες να περάσει κανένας καιρός για να το διαπιστώσεις. Θεωρώ πως όλο αυτό είναι απλά εγωισμός επειδή κάποια προχώρησε και με το δικιο της από ότι φαίνεται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon