ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2021 | 17:07

Πραγματοποιήθηκε το όνειρο μου.

Εδώ και αρκετά χρόνια, το μοναδικό πράγμα που επιθυμούσα πραγματικά ήταν κάτι έξω από μένα, κάτι άπιαστο. Καθώς πέρναγαν τα χρόνια και η ζωή μου προχωρούσε μπορεί να το σκεφτόμουν λιγότερο αλλά πάντα αυτή η επιθυμία ήταν εκεί, καλά κρυμμένη μέσα μου. Πριν λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε και ενώ στην αρχή ένιωσα τα πιο δυνατά συναισθήματα της ζωής μου,( δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω από την χαρά μου) , πλέον νιώθω αν και είμαι γαλήνιος, μια μελαγχολία. Σαν να "τελείωσα", δεν έχω τίποτα άλλο να ελπίζω, να ποθώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά επειδή δεν μας λες, ποιο ήταν αυτό το μεγάλο σου όνειρο δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά να ξέρεις ότι οι άνθρωποι νομίζουμε ότι θα είμαστε ευτυχισμένοι, αν κερδίσουμε κάτι που διακαώς επιθυμούμε, όπως συνέβη και στην περίπτωση σου. Όταν λοιπόν επιτευχθεί ο στόχος μας, μπορεί να χαρούμε αλλά μετά χάνεται και το νόημα του ίδιου του πράγματος που θέλαμε, γιατί το αληθινό νόημα κρυβόταν στην μαγεία της επιθυμίας να το αποκτήσουμε. Πιστεύω ότι μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ.
Συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους νομίζω, μετά από την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου να αδειάζουν προσωρινά και να τους πιάνει μελαγχολία! Είναι νομίζω λογικό. Ο άνθρωπος χρειάζεται έναν στόχο στη ζωή του για να τον κινητοποιεί. Άνθρωπος χωρίς στόχους είναι καταδικασμενος σε μιζέρια. Θα βρεις κάτι άλλο σύντομα. Μην ανησυχείς!
Scroll to top icon