ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2021 | 11:41

Έγκυος χωρίς υποστήριξη συντροφου

Νιώθω τόσο μόνη. Εκείνος στον κόσμο του, να ακολουθεί την κάθε μια στο ινσταγκραμ και εγώ μόνη, έγκυος. Το παιδί μου το θελω όσο τίποτα για εκείνον όμως τα συναισθήματα ξεθυμαίνουν. Ευτυχώς, έχω μια καλή οικογένεια που με στηρίζει σε όλα αλλά στην παρούσα φάση θα ήθελα τον σύντροφο μου διαφορετικό. Απογοήτευση.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όλα ξεκινούν από την αποδοχή. Αποδεξου την κατάσταση ως έχει και χτίσε μια καινουρια πραγματικότητα πάνω σε ότι είναι αληθινό για σένα. Αληθινή είναι η αγάπη σου για το παιδί που θα έρθει, αληθινή είναι η υποστήριξη της οικογένειας σου. Μη σκέφτεσαι πως θα ήταν τα πράγματα αν αυτός ήταν αλλιώς. Αυτός είναι αυτός που είναι και το πιο πιθανο είναι να μην αλλάξει. Στην αρχή όλα θα σου φαίνονται δύσκολα αλλά μετά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις. Μια μαμα πάντα βρίσκει τον τρόπο να τα καταφέρνει.
Scroll to top icon