ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2021 | 17:39

Καραντίνα και προσωπική ζωή

Γεια σας είμαι κοπέλα γύρω στα 25 και από πρίν σκάσει αυτή η πανδημία με ότι ακολούθησε μέχρι σήμερα, που δεν βλέπω να ξεμπλέξουμε ποτέ,δεν είχα ποτέ μου αυτή την σούπερ ουαου κοινωνική ζωή που έχει η πλειονότητα και πάντα ήθελα.Και τώρα με όλη αυτή η κατάσταση μου ήρθε το τελειωτικό χτύπημα γιατί είναι σχεδόν ακατόρθωτο να καταφέρω αυτά που θέλω νιώθω από την πρώτη καραντίνα να πνίγομαι γιατί δεν μπορώ να βγώ να ψάξω να κάνω φίλους δεν έχω ούτε μια φίλη,ούτε γνωστούς τίποτα να μιλήσω να πώ μια κουβέντα ή κάποιο πρόβλημα, να πάμε μια βόλτα. Τα μέτρα αυτά μου έκοψαν κάθε ελπίδα να φτιάξω την ζωή μου και να ψάξω ευκαιρίες διότι ενώ έχω τελείωσει τις σπουδές μου ούτε δουλειά βρίσκω να ανεξαρτητοποίηθω και να γνωρίσω κόσμο επίσης δεν είχα ποτέ μου σχέσεις με το αντίθετο φύλο επομένως και σε αυτό μένω πίσω γιατί δεν μπορώ να γνωρίσω άντρες και δεν ξέρω τι να κάνω να πάω με τον πρώτο τυχόντα από εφαρμογή να τελειώνω; Είμαι αρκετά μεγάλη και δεν θα έχω αλλιώς τώρα με την καραντίνα και τα μέτρα ήταν που ήταν η ζωή μου βαλτωμένη απόγινε.Ξέρω θα πείτε δεν είμαι αρκετά μεγάλη αλλά ο μέσος όρος που το κάνουν οι κοπέλες πλέον είναι 17 με 20 δεν είμαστε στο 80 για αυτό νιώθω κατώτερη και θέλω να τελειώνω.Από την άλλη παίζει να είμαι demisexoual για να κάνω σεξ με κάποιον πρέπει να έχω ερωτική έλξη από πρίν και για αυτό δεν έχει τύχει να κάνω κάτι ακόμα.Αλλά τώρα δεν έχω άλλη επιλογή με την κατάσταση αυτή πλησιάζω τα 30 σε λίγα χρόνια και είμαι χωρίς εμπειρίες,αγόρι,φίλους,δουλειά και έγω μείνει στάσιμη έχοντας ήδη χρόνια κατάθλιψη από το σχολείο που έχει χειροτερέψει τώρα δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά.Το ξέρω ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα ελπίζω μην με κράξετε απλά ο καθένας έχει τις προταιρεότητες του και τι του λείπει από την ζωή.Ειλικρινά έχω πάψει να ελπίζω ότι θα γίνω ευτυχισμένη ποτέ έστω και για λίγο
7
 
 
 
 
σχόλια
Caravan,Κάνεις λάθος. Δεν γνώρισα το τέρας αυτό έξω με γνωριμίες. Τον γνώρισα δυστυχώς μέσω ίντερνετ, αλλά σε site ψυχολογίας που είχε προσωπικά μηνύματα και ήταν καταστροφικά διπρόσωπος που άργησε να φανεί. Εκείνος με πλησίασε. Με πληγώνει απίστευτα που έχασα πολύ καιρό από τη ζωή μου και το συνειδητοποίησα όταν μου βίασε τη ψυχή μέσα στο χαμό του μπαμπά μου. Βασικά για να σου πω την αλήθεια παρότι είμαι εμφανίσιμη, έχω καλό χαρακτήρα και είμαι αγαπητή γύρω μου, θεωρώ ότι ένα από τα δυσκολότερα θέματα της ζωής μου είναι να βρω τον άνθρωπό μου. Ήμουν από μικρή μοναχική ως άνθρωπος, δεν είχα ιδιαίτερα παρέες. Το καλό φυσικά είναι πως δεν είμαι αντικοινωνική, μιλώ με όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν είμαι κομπλεξική, προσπαθώ να βοηθώ όσο μπορώ κάποια ψυχή διότι πάντα μου λένε πως κάτι πάνω μου τους τραβά. Νιώθουν μια εμπιστοσύνη. Το αρνητικό είναι πως νιώθω άτυχη επειδή δεν έχω χαρεί πραγματικά κάτι όμορφο να μου συμβεί και αυτό πραγματικά ΔΕΝ μου αξίζει. Από την άλλη γενικά προσπαθώ στη ζωή μου για το καλύτερο. Επειδή έχω περάσει πολλά από μικρή, μπαίνω στα παπούτσια του άλλου και καταλαβαίνω τη πίκρα, την ανησυχία και τους προβληματισμούς.
Δεν το γνώριζα αυτό, αυτή την λεπτομέρεια που αναφέρεις, που τελικά δεν ήταν και τόσο λεπτομέρεια. (" σε site ψυχολογίας που είχε προσωπικά μηνύματα", εμ ίσως λίγο να προϊδεαζόσουν ότι μπορεί να ήταν ολίγον φουϊταρισμένος με δικά του θέματα, βέβαια δεν εννοώ να σου ρίξω ευθύνη, συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες που λένε. Δεν είσαι η μόνη.). Σε πιστεύω απολύτως σε αυτό που λες. Δίνεις την αίσθηση στον παρατηρητή ενός νορμάλ ατόμου, χωρίς κομπλεξισμούς, και με λογική εκτίμηση του κόσμου, και αποδίδω την πίκρα ακριβώς στην πολύ κακή εμπειρία που είχες. Πάντως σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αυτομαστιγώνεσαι που "έχασες χρόνο", τι να έκανες κι εσύ, οι σχέσεις δεν έρχονται με εγγύηση και ρήτρα υπαναχώρησης. Είναι και λίγο θέμα τύχης. Έχω την αίσθηση ότι όλο και κάτι καλό θα βρεθεί. Φτάνει να το θες και να το αφήσεις να συμβεί. Συχνά παθαίνουμε ένα "κούμπωμα" σε ό,τι μας έχει πληγώσει και φοβίσει (το'χω με τα θέματα υγείας επειδή έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά), αλλά πρέπει να τα εξορθολογίζουμε. Ας πούμε, να μην πάω στο γιατρό γιατί πάλι μπορεί κάτι να μου βρει; Μα αν δεν πάω κινδυνεύω να "φύγω" για κάτι που πιθανόν να προλάβαινα. Καταλαβαίνεις πώς το εννοώ. Σου'χω εμπιστοσύνη, μυαλό έχεις! Θα πάνε καλά τα πράγματα, κι εννοώ ότι μια πλούσια ευτυχισμένη ζωή μπορεί να δομηθεί και χωρίς ένα στεροτυπικό "πακετάκι ευτυχίας". Μια συντροφικότητα μπορεί να βρεθεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Ξέρω τέτοια ζευγάρια, αλήθεια. Ελπίζω να μην παρεξηγείς το ύφος μου, καλοπροαίρετα μιλώ.
Όχι, δεν σε παρεξηγώ μια χαρά τα λες και σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση. Η ιστορία μου είναι πολύ μεγάλη, δύσκολη που θα έγραφα σελίδες και δεν μπορώ να εκτεθώ δημοσίως. Το θέμα είναι όμως πως για να απευθυνθώ στην αστυνομία, συνέτρεχε λόγος σοβαρός. Συνοπτικά το άτομο αυτό απλά ήταν ένας χάκερ και stalker που παρακολούθησε τη ζωή μου πριν τον γνωρίσω επειδή δεν είχα τότε Vpn. Έχει κάνει πολλά εν αγνοία μου και έβλαπτε ανθρώπους, διασύροντας και μένα χωρίς να ξέρω γιατί. Έχω αποδείξεις και γνωρίζει η αστυνομία πλέον. Προκοπή δεν υπάρχει όμως παρόλο που ζήτησα βοήθεια. Μου στάθηκαν φυσικά αρχικά, αλλά αυτός δεν τιμωρήθηκε. Ήταν πολύ καλός υποκριτής και σατανικός στη σκέψη. Δεν θα ήθελα να επεκτείνω το θέμα δημοσίως. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα που δεν γνωρίζω που είμαι σίγουρη πως από τη στεναχώρια μου θα συναντούσα το μπαμπά μου εκεί που είναι. Ο Θεός βλέπει, δεν βαριέσαι.. Τουλάχιστον ξύπνησα και κατάλαβα τη σκ@τοψυχιά του. Πλέον κοιτάζω μπροστά, αλλά μέσα μου δεν αισθάνομαι ακόμα πολύ καλά. Ο χρόνος γιατρεύει :)Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής...
Να μην εκτεθείς, καταλαβαίνω. Πρέπει να προστατεύει κανείς την ιδιωτικότητά του. Και οπωσδήποτε για να πας στην αστυνομία (θυμάμαι που το είχες αναφέρει και παλιότερα) κάποιο σοβαρό λόγο θα'χες ασφαλώς! Πώς λειτουργούν όμως οι ψυχάκηδες ρε παιδί μου, αντί να βάζουν την τεχνολογία (που είναι επανάσταση πραγματική!) να δουλέψει για καλό, σκέφτονται ανάποδα, πώς να βλάψουν τον κόσμο. Φίλος gay είχε παρόμοια ιστορία με stalker, είχαν μια περιπέτεια, έμαθε μετά ότι ήταν παντρεμένος και βέβαια τον χώρισε, αυτός τον stalkαριζε μέχρι που κατάφερε και του πήρε το κινητό του σε κάποια φάση. Κι από κει μπήκε σε όλους του τους λογαριασμούς κλπ κλπ. Μύλος. Πήγε κι αυτός στην αστυνομία να δηλώσει το και το. Άλλαξε κωδικούς, τα πάντα κλπ. Αλλά η σιχασιά του'μεινε.Σε ευχαριστώ για την ευχή σου, από το στόμα σου στου σύμπαντος το αυτί.
Θεωρώ σοβαρές τις ανησυχίες σου, και στο λέω χωρίς διάθεση πειράγματος. Θα συμφωνήσω πως η παρούσα φάση είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντική για όσους ήδη είχαν περιορισμένη κοινωνική ζωή και έλλειψη ερωτικού συντρόφου.
Αυτή τη στιγμή είσαι σε πανικό. Φοβάμαι πως ακόμη και αν κάνεις κάτι με κάποιον πχ από εφαρμογή, θα το κάνεις διεκπεραιωτικα, για να σου φύγει το "στίγμα" (εσύ το έχεις έτσι στο μυαλό σου, δεν λέω εγώ ότι πρόκειται για στίγμα) και δεν θα το ευχαριστηθείς. Σεξ πρέπει να γίνεται όταν νιώθεις έλξη για το άλλο πρόσωπο, τέτοια που σε κάνει να θέλεις να πας μαζί του. Όχι με πίεση, επειδή πρέπει να το κάνεις. Ηρέμησε λοιπόν και αφέσου!
Καλή μου κοπέλα, τι σκεπτικό λανθασμένο που έχεις επειδή νιώθεις απελπισία! Θέλεις δηλαδή η πρώτη σου φορά να είναι μόνο και μόνο επειδή αισθάνεσαι ότι έχεις ''ρετσινιά''; Υπάρχει δηλαδή κάποιο χρονικό όριο για το πότε θα έχει κανείς σεξουαλική επαφή; Επειδή κάποιες ξεκίνησαν αρκετά μικρές, θεωρείς εσύ πως μένεις πίσω; Θέλεις πραγματικά μία όμορφη σχέση με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ή προτιμάς να μπεις μέσα σε μια χαζοεφαρμογή που όποιον τυχόντα βρεις θα συνευρεθείς; Ελλοχεύουν γενικώς τόσοι κίνδυνοι που δεν σκέφτεσαι καθαρά! Και για να σου δώσω να καταλάβεις, σε περνώ μια δεκαετία και μέχρι τώρα δεν έχω ζήσει κάτι όμορφο για να θυμάμαι στα αισθηματικά μου. Μία σχέση είχα μόνο και δυστυχώς δεν έπεσα σε καλά χέρια, αλλά έφαγε σουτάρισμα πλέον. Δεν έχω επίσης παρέες και είμαι αρκετά μόνη μου. Έχω μόνο τη μαμά μου και μια ξαδέρφη που έχει τις δικές της υποχρεώσεις. Εστίασε στην εύρεση εργασίας όσο δύσκολο και αν είναι. Επίσης, ασχολήσου με κάποιο χόμπι στο χώρο σου για να περνάς δημιουργικά. Σε ζηλεύω γιατί θα ήθελα πολύ να ήμουν ξανά 25 και να μην έκανα λάθος επιλογές που πλέον έχω μετανιώσει πικρά. Μακάρι να άλλαζα καταστάσεις, αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά. Για τους περισσότερους τα πράματα είναι δύσκολα όσον αφορά το θέμα της εργασίας και της εύρεσης συντρόφου.
Scroll to top icon