ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2021 | 23:23

Θέλω λίγη ηρεμία

θα ήθελε τώρα να έχω κάποιον να μιλήσω, να με πάρει αγκαλιά και να είναι ήρεμα. Και το θέμα είναι ότι μου έρχονται οι ευκαιρίες και νομίζω ότι τις πετάω, αυτοσαμποτάρομαι ή παραενθουσιάζομαι και μετά πέφτω από τα σύννεφα; Η ανασφάλειά μου και ο φόβος μου με έχει διαλύσει. Ενώ ξέρω ότι είμαι ευάλωτη συναισθηματικά δίνω ευκαιρίες και πληγώνομαι χειρότερα. Η αυτοεκτίμησή μου είναι στα πατώματα. Ώρες- ώρες σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να μην εμφανιζόταν τίποτα στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν ήμουν έτσι ή αν έγινα. Νομίζω δεν ξέρω τίποτα. Κουράστηκα, δεν μπορώ άλλη απογοήτευση. Νιώθω ανάξια για όλα! Δεν έχω κανέναν και νομίζω ότι δεν αξίζω να έχω κανέναν να ασχοληθεί μαζί μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητή εάν δεν αισθάνεστε εσείς καλά με τον εαυτό σας κανένας πρίγκιπας δεν θα βρεθεί να σας βγάλει από αυτο το κόλλημα που έχετε στο μυαλό σας!! Χωρίς να σας γνωρίζω και χωρίς να ξέρω τίποτα για εσάς , θεωρώ ότι υπήρξαν άτομα στην ζωή σας , που τους αξιζατε απλά δεν έχετε το καθαρό μυαλό να το αντιληφθείτε..Να μην έχετε προσδοκίες από κανέναν..Να ζείτε την στιγμή χωρίς μελλοντικά σενάρια..Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και αυτή είναι η ομορφιά του καθενός.. Να δίνετε χρόνο στους ανθρώπους χωρίς να χάνετε τον εαυτό σας στην διαδρομή.. Στην συγκεκριμένη φάση της ζωής σας , η μοναξιά , μόνο καλό θα σας κάνει.. Αφήστε ανασφάλειες και φόβους στην άκρη..Όλοι είμαστε φοβισμένοι και κανένας δεν μας εγγυάται πως θα καταλήξει μια κατάσταση..Μάθετε να δίνεστε αλλά να μην αφήνεστε..
Scroll to top icon