ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2021 | 03:44

Εδώ είμαι πάλι

Έχουν περάσει χρόνια απο τότε που έγραψα κάτι που πολλές κ πολλοί αναρωτήθηκαν ποιά/ποιος είμαι... Χαθήκαμε κάπου στην αλήθεια...περάσαμέ πολλά, είχαμε πεί αν χαθούμε θα βρεθούμε πρώτα να κοιταχτούμε στα μάτια και να πούμε αντίο... μα δεν μας έταξε η μοίρα. Χαθήκαμε και γίναμε ξένοι. Έφυγα γιατί δεν άντεξα άλλο πληγώθηκα τόσο πολύ που μετά απο τόσο καιρό απλά είπα δεν γαμιέται όλο αυτό, δεν υπάρχει αγάπη είναι απλά μία λέξη... μερικοί λένε ότι αγαπάς το αφήνεις να φύγει κ άμα ξαναγυρίσει είναι δικό σου... σε άφησα να φύγεις όμως τώρα πια δεν θέλω να ξαναγυρίσεις.Πέρασε καιρός μιλούσαμε συνέχεια αλλά η μοίρα μου έστειλε ένα άτομο διαφορετικό ,μοναδικό... εκεί που είχα πεί να πάνε να γαμηθούν οι έρωτες και τα παραμύθια... να ήρθε απο το πουθενά εκεί που δεν το περίμενα... δεν είμαι παιδάκι να αναζητώ έρωτες... μεγάλωσα... κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι μαλακίες... αλλά ήρθε απο το πουθενά στην αρχή ήταν ένα παιχνίδι... έχουμε τα θέλω μας και τα πρέπει μας σε κάποια/κάποιον που θα θέλουμε να κάνουμε το οποιοδήποτε βήμα... απο μικρή ηλικία είχα τα στάνταρ μου... θέλω το άτομο μ να είναι έτσι και έτσι κ έτσι...Τελικά ένιωσα τι είναι αγάπη... πώς είναι να σε αντέχει κάποιος επειδη σε αγαπάει, σε καταλαβαίνει και να μην σε καταλαβαίνει στην τελική... προσπαθεί. Μην το βάζετε κάτω θα βρεθεί στην ποιό άσχετη στιγμή... εκεί που έχετε χαθεί, εκεί που νομίζετε ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο, εκεί που τα έχετε δώσει όλα κ σας έχει μείνει μια καρδιά πληγωμένη στα χέρια να αιμορραγεί, κάντε ένα break, μαζέψτε τα κομμάτια σας και άστε τα rebounds, μείνετε μόνοι να διορθώσετε τά λάθοι στην καρδιά... και θα έρθει να σας δώσει ένα χαστούκι η ζωή και θα καταλάβετε... οτί αυτό που έχει σημασία είναι η καρδιά σας... αυτός/αυτή που θα την καταλάβει θα έρθει και θα την αγαπήσει όσο κανένας/καμία άλλη όσο και να πιστέυατε ότι ήταν οι μοναδικοί!Φιλία, να μου προσέχετε Α.Τ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κάπως μπούρδες όλο αυτό σαν γενικό μήνυμα το βλέπω. Μπορεί να είσαι καλοπροαίρετη αλλά δεν σημαίνει πως ζούμε όλοι το μαγικό άτομο που θα έρθει στα ξαφνικά και θα γίνουμε ευτυχισμένοι. Πολύ παραμυθέ το βλέπω προσωπικά και δεν πιστεύω τίποτα.
Αυτές οι γενικότητες για τον χρυσό άνθρωπο που είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος και ήρθε από το πουθενά, μπορούν να αφορούν μόνον σε εκείνον που το έζησε χωρίς να σημαίνει ότι μπορούν να εξαχθούν γενικεύσιμα συμπεράσματα πως όλοι θα πάθουν το ίδιο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon