ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2021 | 18:03

Προσέγγιση από κοπελα

Είμαι 28 ετών 3 χρονια μόνη και βρέθηκα σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον νοσοκομείου..Νιώθω πλέον έτοιμη να γνωρίσω έναν άνθρωπο να μοιραστούμε στιγμές..Έχω συστηθεί με κάποιους συναδέλφους και η επαφή μας είναι λίγα λεπτά σε κάποιο διάδρομο μιας και δν είμαστε σε κοινό γραφείο.Πως θα μπορούσα να προσεγγίσω κάποιον που μου κίνησε το ενδιαφέρον ή να του το δείξω χωρίς να φανώ λυσσαρα?Να κάνω αίτημα φιλίας σε φβ πχ μου φαίνεται τέρμα απελπισμένη προσπάθεια..Σας ευχαριστώ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκίνα να του μιλάς λίγο περισσότερο και ζήτα του βοήθεια σε κάτι πχ σχετικά με τη δουλειά! Όχι κάτι τρομερό που να είναι μεγάλος κόπος. Συνήθως κάτι τους πιάνει όταν χρειάζεται να βοηθήσουν και αρχίζουν και σε σκέφτονται περισσότερο. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν είναι τελικά τόσο αναίσθητοι όσο νομίζουμε. Μετά ευχαρίστησε τον εννοείται πολύ γλυκά! Μετά θα έχεις μια καλή δικαιολογία να του μιλάς λίγο περισσότερο κάθε φορά που τον βλέπεις, γιατί θα έχεις την κάλυψη ότι είσαι πολύ ευγενική μαζί του λόγω της βοήθειας!
Συγχαρητήρια για την εργασία. Πρώτα απ'όλα πρέπει να αποβάλλουμε την φοβία "μην μας πουν λυσσάρες". Κι αν σε πουν, επειδή έκανες το έγκλημα να δείξεις το ενδιαφέρον σου, τι πειράζει; Αλλοιώνει την προσωπικότητά σου και το ποιά είσαι; Δεν ζούμε για τους άλλους και την γνώμη τους. Στο προκείμενο. Σε κάποιο διάλειμμα πες του ότι κερνάς καφέ στο κυλικείο, με χαμόγελο. Αν έρθει, όλα καλά κι ευκαιρία για small talk. Αν αρνηθεί με κάποιο αιτιολογικό, πες "άλλη φορά" (πάλι με χαμόγελο) και κόψε αντιδράσεις. Αν συμφωνήσει ή χαμογελάσει, καλό το σήμα, ξαναπροτείνεις. Όχι όμως πάνω από 2 φορές. Η 3η θα είναι δική του ή καθόλου.
Scroll to top icon